Cautare

2931 de rezultate pentru "camera" (3.62 secunde)
De la idee la realitate Dupa ani intregi de discutii controversate pe marginea votului uninominal, marti, proiectul de lege referitor la introducerea acestui tip de scrutin a fost dezbatut in procedura de urgenta in Camera Deputatilor, care este si camera decizionala.
Astfel, in cazul parlamentarilor Adrian Nastase - fost premier si Miron Mitrea, Paul Pacuraru si Codrut Seres - fosti ministri, Parchetul este obligat sa trimita, dupa caz, cererea de aviz pentru declansarea urmaririi penale catre Camera Deputatilor sau Senat.
Camera Deputatilor a respins, miercuri, Ordonanta 95/2007 emisa in timpul mandatului lui Tudor Chiuariu, in vederea desfiintarii Comisiei prezidentiale care analiza sesizarile privind infractiunile savarsite de ministri, declarata neconstitutionala de catre CCR.
Legea are ca obiect de reglementare modificarea Codului Fiscal, sens in care initiatorii - grupurile parlamentare PDL din Senat si Camera Deputatilor - propun abrogarea articolelor din lege referitoare la taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule precum si restituirea sumelor incasate din aceste taxe speciale.
In urma impartirii au rezultat sase colegii in judet (Beius, Tinca, Salonta, Alesd, Marghita si Sacuieni) si trei in Oradea, pentru Camera Deputatilor, in timp ce pentru Senat a rezultat un colegiu in Oradea format din doua colegii de deputati, un colegiu format din zona Salonta - Tinca si colegiul al treilea din Oradea, si alte doua colegii in judet, si anume, colegiul Beius - Alesd si colegiul Marghita - Sacuieni.
Surse din cadrul organizatiei judetene a democrat-liberalilor dau ca sigura candidatura primarului de la Colonesti in Colegiul nr.2 pentru Camera Deputatilor, care cuprinde si localitatea pe care o conduce.
In judetul Bihor, PNL ii va avea drept candidati pe Marius Parv, Daniel Negrean, Lucia Varga (in foto), Claudia Vlas, Valeriu Boeriu pentru Camera Deputatilor, in timp ce pentru Senat vor candida Emil Bentan, Cornel Popa, Smaranda Scridon.
Brosura informativa a fost deja distribuita in sectorul 5 din Bucuresti, la initiativa Alinei Gorghiu, candidat PNL la Camera Deputatilor, mentioneaza comunicatul.
Primele surprize sunt candidatura lui Petru Filip in colegiul 3 Senat care are arondata zona Oradea - Salonta, dar si faptul ca Stefan Seremi va candida la Camera Deputatilor (si nu la Senat, cum dorise initial) pentru colegiul 5, colegiu ravnit de colegul sau Gavrila Ghilea, dar si de Octavian Bot.
Astfel, pentru Camera Deputatilor, in Colegiul 1, din partea Aliantei PSD-PC candideaza social-democratul Iorgu Dascalu, in Colegiul 2 candideaza tot un social-democrat, Ionel Daniel Butunoi.
Aceasta a fost culoarea sub care au plecat in cursa pentru alegerile parlamentare social-democratii si conservatorii galateni care si-au lansat, cu surle si trambite, candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. ... Astfel, lista Aliantei PSD^PC, pe colegii uninominale pentru Camera Deputatilor, cuprinde nume ca:
Bíró Rozália, presedintele organizatiei oradene a Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, i-a prezentat public pe candidatii partidului din care face parte, pentru doua locuri in Senat si trei in Camera Deputatilor. ... Petõ va intra in cursa pentru un loc in Camera Deputatilor, in Colegiul nr.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
Potrivit Mediafax, Moldovan a declarat ca detine informatii de la primarii PSD potrivit carora PD-L ar distribui saci cu faina si tarate taranilor din Colegiul nr.2 pentru Camera Deputatilor, in care candideaza Ioan Oltean.
In prima etapa si-au obtinut mandatele social-democratii Gheorghe Saghian (la Senat), Dan Nica, Viorel Stefan si Bogdan Ciuca (la Camera Deputatilor).
Radiografia ultimilor 4 ani de mandat ai lui Pupi, care a intrat in Camera Deputatilor liberal si a iesit democrat, ne arata, cu cifre seci, cate a facut actualul subprefect pentru partidul sau.
Actul normativ va merge la Cotroceni spre promulgare, Camera Deputatilor fiind for decizional. Legea a primit in Camera 235 de voturi "pentru", cinci "impotriva", iar cinci deputati s-au abtinut.
Potrivit liberalului, prin motiunea care urmeaza sa fie depusa la Camera Deputatilor, PNL va solicita obligarea Guvernului sa faca public acordul cu FMI, acordurile cu CE, cu BERD si celelalte institutii finantatoare "de indata", astfel incat "adevarul sa fie cunoscut, iar opozitia si opinia publica sa poata sa judece daca e un acord bun sau rau, daca va trebui sa inapoiem 20 de miliarde de euro si sa renuntam la o serie intreaga de avanataje si servicii publice pentru un motiv bun sau rau".
Suma se dubleaza cu lejeritate daca adaugam diurnele de deplasare prin Bucuresti, in teritoriu sau in strainatate, cheltuielile cu transportul in tara sau strainatate si abonamentele de telefonie mobila, decontate, de asemenea, de Camera Deputatilor.
Oficialii celor doua state au discutat despre intarirea relatiilor dintre Camera de Comert din Liban si Camera de Comert din Romania, precum si despre stabilirea unei reglementari a acordarii vizelor pentru oamenii de afaceri libanezi.
google-analytics.com