Cautare

2931 de rezultate pentru "camera" (8.26 secunde)
Ei au introdus la Camera Deputatilor un proiect de Cod Electoral, care este insa copia fidela a Codului initiat de senatorul PNL Paul Pacuraru in colaborare cu Pro Democratia in 2003.
3 la Senat, 8 la Camera In prezent, la Senat, din totalul de 137 de mandate atribuite in urma alegerilor din 2008, sunt ocupate 134, 3 posturi fiind vacante. La Camera Deputatilor, din totalul de 334 de mandate, in prezent sunt ocupate 326 iar 8 posturi sunt vacante.
Miliarde de lei pe convorbiri telefonice Camera Deputatilor a informat IPP ca deputatii beneficiaza de telefoane mobile cu un abonament lunar in valoare de 18 USD, cu 400 de minute incluse.
El a mai spus ca „ordonantele venite de la Camera Deputatilor nu pot fi dezbatute la Senat si viceversa“ din cauza lipsei de timp, mai ales ca deputatii au incheiat sesiunea.
Deputatii PRM vor depune joi la Camera Deputatilor o motiune simpla pe tema crizei din invatamant, prin care vor cere demisia ministrului Educatiei, Mircea Miclea, si nu cu tema „Unde sunt banii pentru casele sinistratilor“, asa cum s-a anuntat saptamana trecuta.
La Camera Deputatilor, Comisia juridica a dat deja aviz favorabil cu privire la constitutionalitatea proiectului de hotarare pentru modificarea regulamentului acestui for legislativ.
Un episod semnificativ pentru alergia presei la orice fel de reglementare care ar proveni din exteriorul breslei l-au reprezentat reactiile fulminante provocate de un proiect de Lege privind dreptul la rectificare si dreptul la replica fata de materialele publicate in presa - initiativa pe care un deputat, pe atunci ministru al Apararii, a depus-o la Camera Deputatilor la sfarsitul lunii noiembrie 2001.
Regulamentele celor doua Camere au fost finalizate rapid, atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor. ... Liderii PD si PNL, multumiti Grupurile parlamentare PNL si PD din Camera Deputatilor se declara multumite de compromisul la care s-a ajuns in privinta noului Regulament al Camerei inferioare a Legislativului.
In cadrul conferintei de presa de luni, 28 martie 2011, Victor Ponta a vorbit despre deciziile luate in cadrul Biroului Permanent al PSD de luni, pe lista aflandu-se "lupta pentru adoptarea in Camera a legii privind TVA de 5% la alimentele de baza".
Marti, Calin Goia si Gabi Constantin de la Voltaj vor fi gazde in CAMERA DIN FATA, pe Strada Mendeleev. ... CAMERA DIN FATA...
Mutarea Senatului in Palatul Parlamentului nu a fost inca finalizata, intrucat Camera Deputatilor nu a eliberat toate spatiile pe care le detinea inainte, in special in corpul A1, subsol.
Era in camera, pe marginea patului. ... Se inchidea in camera si isi suspenda existenta. ... Umblu noaptea pe-aici prin camera, prin cartier, mereu pe-aceleasi strazi, ma-nvart nebun in jurul Foisorului de Foc, in jurul mesei, ingaimand cu voce soptita:
Dupa o discutie moralizatoare despre teza lui la aceasta materie si despre motivul pentru care a fost lasat corigent, Holden se intoarce la Pencey, in camera sa, unde il gaseste pe vecinul sau de palier pe nume Ackley.
Pleca din camera aproape pe varfuri lasandu-ne mai departe in fata mesei, cu paharele care lasau inauntru dare de vin rosu, cu sticlele asezate in dezordine, langa piciorul scaunului, langa sticla din care sifonul se prelingea pe parchet (si nimeni dintre noi nu facea nici un gest sa-1 opreasca), cu farfuriile stranse una peste alta intr-un fel de piramida instabila, cu tacamurile lasate intre ele.
Uimit, el a simtit in camera o energie ca acelea care face sa vibreze aerul deasupra asfaltului soselelor in zilele foarte fierbinti. ... In timp ce a traversat camera, obiectele in dreptul carora a trecut au capatat o nuanta verzulie si au fost "marite" ca sub efectul unei lupe.
De aici a ajuns intr-o alta camera in care era o "formatie" de cel putin 7 sau 8 cenusii, foarte inalti, ghemuiti in cerc. O "iesire" i-a condus intr-o alta camera, rotunda, si aceasta prost luminata si cetoasa.
Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, a anuntat ieri ca UDMR va accepta adoptarea legii privind Statutul minoritatilor fara prevederile referitoare la autonomia culturala.
Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Am fost chemat la camera de garda pentru ca un tanar rom voia sa cunoasca pe cineva de la Fundatia Gerota, eu fiind presedintele acesteia.
Cei doi au intrat de pe balcon in camera copiilor, iar de aici, trecand din camera in camera, au ajuns in incaperea in care statea doar el.
In 1983 (deci la 16 ani), s-a trezit intr-o noapte cu senzatia ca e cineva in camera. ... Cand si-a intors privirea de la geam spre camera, a vazut un umanoid scund, cu capul foarte mare in comparatie cu corpul, ochi imensi, negri, care nu clipeau.
google-analytics.com