Cautare

444 de rezultate pentru "cadouri" (3.13 secunde)
"Avem un proiect de lege pe care-l depunem, un proiect de combatere a mitei electorale, care presupune interzicerea expresa in lege a oferirii de cadouri si de bunuri.
- Diurne - Mici cadouri de protocol - eventual bodyguard - telefon platit de Administratia Prezidentiala
"Nu vreau sa primesc cadouri. Am primit urari si de la colegii de partid si de la adversarii politici. Sper ca si domnul presedinte sa observe ca, iata, ma maturizez", a spus Ponta.
Racolarile se fac prin cadouri si promisiuni, ca in cazul Ciuhodaru, sau prin santaj, ca in cazul Piedone, care ar avea, se pare, anumite vulnerabilitati", a acuzat Daniel Constantin.
De Craciun am avut un targ cu produse traditionale, dar si un spectacol sustinut de Palatul Copiilor, de scoli si licee din Craiova, organizat cu sprijinul unor firme, care au oferit si cadouri copiilor.
Anuntul privind cresterea salariilor pana la 1 iunie ar fi fost o capcana intinsa Opozitiei, cred altii, mergand pe ideea ca USL va remarca ilegalitatea oferirii de cadouri in pragul alegerilor.
Astfel un proiect de lege al opozitiei care incerca sa mareasca prezenta la vot si totodata interzicea oferirea oricarui cadou electoral a fost respins de catre reprezentantii actualei puteri, astfel incat, in aceasta perioada, vedem distribuirea de catre putere a unor materiale foarte scumpe in care este denigrata opozitia parlamentara in toate judetele tarii, vedem ca de Craciun, de 1 si 8 martie ei au inceput sa ofere cadouri substantiale prin scoli, prin directiile financiare si prin oficiile postale desi legea nu permite toate aceste lucruri, vedem functionari si inalti functionari publici care isi fac campanie pe bani publici incalcand legea.
Ma scarbeste cand se miorlaie cu voce dura, ceea ce este, oricum, o performanta, cand se ratoieste la jurnalisti si cand da cadouri electoratului pe care il exploateaza in lohn.
Sigur, ar mai fi de vazut cine e ilinoaica aia si ce hal de cadouri sunt astea:aparat foto Samsung si oglinda de poseta.
"Marile proiecte" pe care fosta conducere a fostului partid de guvernamant pretinde ca le-am blocat erau, in realitate, cadouri din banii publici, pe care regimul Basescu le facea clientilor sai politici.
Ca sa fie mai clar, citim cu atentie ce scrie pe eticheta care insoteste produsul numit "vizita premier chinez" si lasam tuicareala pentru alta data, pentru ca asta a venit aici nu ca sa ne dea cadouri/pomeni/ajutoare/prima de porc, ci ca sa vada din ce poate sa mai scoata tarisoara lui un franculet.
In perioada Sarbatorilor comenzile aproape se dubleaza, dat fiind faptul ca vrem sa facem cadouri mai ieftine fara a depune prea mult efort“, este de parere Dan Albu, directorul unui mare magazin de acest gen.
Calatoriile in strainatate au devenit o practica tot mai des intalnita in randul celor care dispun de o suma mare de bani pe care doresc sa o cheltuie pe lucruri personale sau pe cadouri pentru cei dragi.
Comerciantii in special cei de produse cosmetice si confectii, au preferat sa ofere cadouri in suma fixa, constand in produse, la fiecare articol cumparat din magazin de catre doamne sau domnisoare.
Si cum prietenii si colegii nu puteau veni cu mana goala la un astfel de eveniment, la sfarsitul zilei Nicolae Vacaroiu s-a trezit cu o multime de cadouri.
Aceste bonusuri pot fi tichete de vacanta, bonuri de cadouri, asigurari de sanatate etc. (M.C.I.)
Persoanele care vor sa-si construiasca o casa contractand un credit imobiliar pot primi din partea statului un cadou de pana la 20.000 de euro.
Copiii sunt primii care asteapta bine meritatele cadouri de la parinti si daca pana anii trecuti acceptau si se bucurau de orice jucarie primita, acum sunt tot mai pretentiosi si vor lucruri din ce in ce mai ciudate si, totodata, scumpe.
Chiar daca nu se pot costuma de Sarbatori in Mos Craciun, bancile vin si ele cu cadouri si facilitati sub forma dobanzilor mai mici la credite si lansarea unor noi produse bancare.
Si tinerii au venit sa aleaga cadouri pentru cei dragi. Craiovenii se orienteaza si catre produsele textile si orice alt produs care ar putea sa-i provoace placere persoanei iubite.
google-analytics.com