DeCeNews: Greata de Placinta sau greata de PNL ?

Nu sunt esantion reprezentativ, nu sunt membru PNL. Nu stiu daca mai e cineva in situatia mea si nici nu ma intereseaza, dar cunosc cu certitudine faptul ca Sorina Placinta imi face greata. Ma scarbeste cand se miorlaie cu voce dura, ceea ce este, oricum, o performanta, cand se ratoieste la jurnalisti si cand da cadouri electoratului pe care il exploateaza in lohn.
As fi inghitit-o cu tot cu fite si copil violent de bani gata, daca trecea la PNL atunci cand partidul era in Opozitie. Luam un scobutil si gata. Consideram ca si-a spalat pacatele din epoca Boc, pentru ca a ajutat sa se incheie epoca Basescu, dar, la motiune, s-a fofilat. A plans si a sters-o. Apoi s-a infipt la placinte.
Problema nu e omul, ci partidul. Nu vad de ce are acum nevoie PNL de madam Placinta? Moral, nu-i aduce nimic. Financiar? Organizatoric? Dimpotriva. Aici cred ca e un mismas local, care ar trebui tratat de la centru, cu aceeasi fermitate cu care erau sanctionati scandalagii din Uniune.Poate ca e nevoie de vot pe liste, la nivel national, sau poate ca e de ajuns o decizie interna a lui Crin Antonescu.
Altfel, greata de Placinta ar putea sa ne faca greata de PNL. Si, prin contagiune, de USL. Atunci, Placinta s-ar intoarce, inlacrimata, la PDL, sau ar trece, dupa caz, la PPDD.