Cautare

444 de rezultate pentru "cadouri" (3.52 secunde)
Sunt cadouri de la colegii tineri", a spus Banicioiu. Inconjurati de camerele de luat vederi, reprezentantii TSD s-au indreptat catre intrarea in sediul de campanie, iar Banicioiu a sunat la usa.
Potrivit site-ului Presedintiei, Traian Basescu a primit in cursul anului trecut nu mai putin de 25 de cadouri din categoria celor pentru care declararea este obligatorie.
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii.
A venit in Constanta doar in "misiuni" umanitare, cu apa pentru camine si spitale in timpul caniculei, cadouri pentru copii de Pasti, 1 Iunie si Craciun, refuzand, de fiecare data, sa comenteze situatia PD-L-ului local.
diplome, mici cadouri constand intr-un termos ori ceainic, precum si suma simbolica de 100 RON, toate ca recompensa pentru rezultatele deosebite obtinute la competitiile scolare din anul scolar in curs.
"Unii oameni politici s-au invatat sa mearga inspre alegatori doar cand impart cadouri electorale, care nici macar nu ascund efectele adevaratelor probleme.
PSD solicita, totodata, impunerea unei noi reglementari in legea de finantare a partidelor politice, astfel incat inainte cu 90 de zile de campania electorala sa nu se mai poata face cadouri publicitare.
Berceanu a declarat ieri ca, pe vremea ministrului Orban, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) intarzia achitarea unor facturi catre constructori cu scopul ca acestia sa se prezinte "cu diverse cadouri de 1 si 8 martie".
Primarii au fost rasfatati, fiind in centrul atentiei, primind tot felul de cadouri din partea colectivului si al prietenilor. Spre exemplu, edilul comunei Amzacea se poate lauda ca a primit din partea colegilor un ghiveci cu flori si ca s-a simtit de ziua lui ca un imparat.
Presedintele PSD a mai primit in dar cadouri inedite precum o sticla de sampanie de sase litri de la deputatul Victor Surdu - pe care a promis ca o va desface la Cotroceni - dar si un tricou de culoare rosie de la liderul PSD Olt, Ion Toma, liderul senatorilor partidului, inscriptionat cu textul "La anul ma gasiti pentru felicitari la adresa Bulevardul Geniului nr.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a facut miercuri doua cadouri consistente Spitalului de Urgenta Craiova. Cu ocazia rectificarii bugetului propriu, consilierii judeteni au acordat mai intai unitatii sanitare conduse de colega lor, Cristina Calangiu, suma de 1.000.000 de lei pentru reabilitarea Clinicii de Anestezie - Terapie Intensiva (ATI).
Geoana a vizitat biserica din localitate, standurile amenajate, unde a gustat balmos si palinca, si a primit mai multe cadouri, printre care o sticla de palinca pe care scria "Algocalmin".
Acolo a fost intampinat cu urale si a primit cadouri, printre care un butoi cu palinca, o papusa si un clop codrenesc, pe care l-a platit.
Niste icoane pentru familie, asa, pentru cadouri, ca sunt cam scumpe lucrurile acolo", afirma edilul din Dabuleni. Totusi, despre modul de accesare a fondurilor europene, primarii doljeni sustin ca nu ar fi fost acelasi lucru daca l-ar fi studiat chiar pe meleagurile oltene.
Rusia nu face cadouri, totul costa. Costurile ni le va spune candva domnul Geoana", a declarat Basescu. Seful statului a adaugat ca "Rusia, slava domnului, are destui agenti de influenta in Romania, oameni din mass-media, din zona de afaceri...".
Cu toate acestea, voturile pentru turul doi nu sunt detinute in vreun sac de cadouri pe care liderii unui partid sau altul sa-l goleasca de Sf.
Din cadouri si donatii la fericitul eveniment, Stroe a obtinut 146.500 de lei, 21.500 de euro si 3.300 de dolari, semn ca darul la nunta a fost unul pe masura functiei.
Nu suntem suparati si vom fi in continuare deschisi sa colaboram chiar si cu acei parteneri care ne-au atacat in aceasta campanie", a declarat Vlad Filat, presedinte PLDM. Tot despre atacuri au vorbit si liberalii, care sustin chiar ca unele partide au oferit cadouri electorale.
11, ocazie cu care numerosi membri PSD, simpatizanti, prieteni si cunoscuti se prezentau personal pentru a-l felicita si a-i inmana diverse cadouri - trandafirii si cartile fiind darurile predominante.
La un popor saracit si revoltat e nevoie de inovatie, de cadouri mai consistente! (...) Deci... ne vom deplasa pe biciclete!
google-analytics.com