Cautare

444 de rezultate pentru "cadouri" (4.00 secunde)
"Valoarea medie a comenzilor va creste cu cel putin 40% - 50% fata de media obisnuita, de 45 de euro, prin adaugarea de cadouri, cum ar fi jucariile de plus, sampanii sau vinurile speciale, fiind o perioada foarte buna din acest punct de vedere.
Ford Romania a primit, pana in prezent, o singura transa din ajutorul promis de statul roman, pentru modernizarea fabricii de autoturisme din Banie.
- tincturi si extracte din plante, plante medicinale, vitamine, suplimente nutritive naturale; - cosmetice, produse de ingrijire personala, echipamente si aparatura pentru ingrijire corporala, wellness; - bijuterii, produse de artizanat, cadouri handmade;
Vedeta spune ce cadouri le cumpara de copiilor din viata sa. Gianina dezvaluie cum ii place ei sa aleaga numele copiilor, spune cati copii isi doreste si ce planuri are pentru urmatorii cinci ani.
Cu ce s-a intors Boc Emil Boc a adus totusi ceva in valiza cu care s-a intors acasa - cadouri de protocol din partea presedintelui si a premierului chinez:
In functie de recomandarile profesorilor coordonatori, elevii care se vor face remarcati prin originalitate, creativitate si entuziasm vor fi invitati la sediul Bosch pentru a participa la un "Concurs Surpriza". Premiile vor consta in unelte Dremel, dar si in alte cadouri.
Pastrand traditia targului imobiliar national, la tiMOn dezvoltatorii isi asteapta viitorii locatari ai proiectelor rezidentiale din portofoliul lor cu oferte speciale, reduceri semnificative de pret si cadouri.
ToysMall se alatura campaniei Black Friday pentru a-i ajuta pe Mos Nicolae si Mos Craciun sa-si umple din timp desagii cu cele mai dorite cadouri pentru copii, jucariile.
Clientii au sansa sa castige sapte premii de incaltaminte gratuita pentru 10 ani, 10 premii de incaltaminte gratuita pentru un an, 80 de premii cadouri surpriza sau trei unul dintre cele trei autoturisme Mini Cooper puse la bataie.
Inca din prima zi de scoala, echipele Carrefour au pornit uncarcate cu cadouri si ghiozdane pentru a-i surprinde pe cei mici intr-una din cele mai emotionante zile din viata lor.
Leonidas reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline si ambalaje elegante, dar si alte produse de lux complementare, de la sampania cu foita de aur la vinuri frantuzesti, cafea, foie gras ori macarons.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Asa a fost si cazul majorarilor de salarii (in sectorul de stat si pe ansamblu prin salariul minim), decise de guvernarile PSD pe vremea lui Dragnea, dar facute comestibile pentru capitalul strain, care intre timp preluase cu totul Romania, prin costisitoare si complet nejustificate cadouri acordate acestuia (relaxari fiscale si mutarea contributiilor sociale integral in sarcina angajatului).
Mult mai acoperitor pentru finantare este sa deplasezi povara fiscala dinspre munca inspre capital, dupa cum reclama statisticile insele (de peste trei ori mai mare fiind in prezent povara asupra muncii decat asupra capitalului), caci daca, asa cum s-a procedat, majorezi salariile continuand in acelasi timp sa faci cadouri capitalului (prin asa-numitele relaxari fiscale) te impotmolesti.
Recent, la Cafepedia din Capitala, Puratos Romania, producatorul de materie prima pentru industria panificatiei, patiseriei si ciocolateriei, a oferit cadouri si flori doamnelor din sportul romanesc cu ocazia Zilei Femeii.
Tony si Grozav au dat-o in bara Stelistii au mai taiat din elanul lui "U" in partea secunda, dar ocaziile pe care si le-au creat au venit tot in urma unor cadouri ale apararii clujene.
Acesta s-a intors in culise cu bratele pline de cadouri de la fanii bucuresteni, printre care si o icoana primita in dar de la un baiat de 10 ani.
vor fi peste trei ore de fotbal demonstrativ si muzica live, cu momente inedite, cu premii, cadouri si surprize, alaturi de cei mai indragiti artisti:
vor fi peste trei ore de fotbal demonstrativ si muzica live, cu momente inedite, cu premii, cadouri si surprize, alaturi de cei mai indragiti artisti:
Potrivit legendei, Mos Nicolae le pune copiilor cuminti cadouri in ghetute, in noaptea de 5 spre 6 decembrie, transmite MEDIAFAX.
google-analytics.com