Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (3.89 secunde)
Make-up& hair: Wella, Sp, Artist, Sinziana Iaru, Monroe. Food&drinks: Privileg Catering, Grand Marnier, LaStrada, Goppion Caffe’, Madame Lucie, Perenna.
Pentru ca magazinul sa se mentina in perfecta stare pe toata perioada proiectului, temperatura ambientala este mentinuta la maximum -5 C°, iar cele peste 500 de produse listate au fost selectate cu atentie si vor fi plasate prin rotatie astfel incat sa se mentina perfect la aceste temperaturi scazute - ‘’Niciun produs nu sta mai mult de 12 ore in magazin’’, precizeaza Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.
Conferintte de presa, promovare de produs, magazine, hypermarket, targuri, corporate, food, petreceri, festivaluri, showroomuri auto. Fotografie din planor, elicopter, saloane, prezentari de moda si fotografii la peste 150 de nunti.
Acest antrenor, foarte popular in inalta societate, se ocupa inclusiv de regimul alimentar al ducesei Kate Middleton. O misiune care nu pare sa fie foarte dificila, deoarece Kate Middleton nu a fost niciodata dependenta de junk-food.
calendarevenimente.ro, centruldepresa.ro, comunicatedepresa.ro, EmailWing, Good Food, gradinite.com, labucatarie.ro, HotNews, kidsnews.ro, MediaIQ, melc-codobelc.ro, prokid.ro, stiripentrucopii.com.
- Nu credem ca au disparut toti pictorii amatori adevarati, cei care vand tablouri gata inramate in piata si care accepta comenzi ca si un fast-food italienesc.
Specialistii pun ascensiunea tarii noastre in topul european al obezilor pe locul al treilea, dupa Grecia si Iugoslavia, pe seama trecerii primei generatii "fast-food" de dupa ’90 in categoria adultilor.
Nu cantarul este cel care face diferenta, ci corpul sanatos care din momentul in care renunta la sedentarism si mancare de tip fast-food si intra intr-un program de educare mentinuta.
"In ultima vreme am stat mai mult in studio pentru ca lucrez la montarea documentarului "WE CANnes" si am mancat cu editorul si echipa de post productie numai pizza si fast food la greu, asta le place lor, si eu, pofticioasa din fire, nu m-am putut abtine!
Multi psihologi avertizeaza asupra amplorii obezitatii la copii, pe fondul alimentatiei dezechilibrate, a abuzului de fast-food. Pentru stoparea acestui fenomen, multi medici si psihologi sunt de parere ca avem nevoie urgenta de un program national destinat preventiei obezitatii infantile.
Desi cercetatorii (poate cei britanici) sustin echivalenta aceasta, placerea nu a putut fi masurata cu exactitate in legatura cu fast-food-ul.
Tot 2000 de calorii are si un meniu complet intr-un fast food. Concluzia este evidenta, iar decizia iti apartine!
Renuntati la fast-food! Daca vreti sa mancati shaorma, alegeti din ea doar carnea si varza". Ce spun concurentii Andrei: "Energia pe care o degaja grupul e foarte buna!
Bittman se hraneste ca un vegan pana la ora 18:00, excluzand din alimentatie orezul, pastele, junk food si alcoolul.
- Renuntati la alimentele bogate in sare, zahar si grasimi Alegeti alimentele cu adevarat hranitoare - cereale integrale, fructe si legume, peste, carne slaba - si renuntati la gustarile bogate in zahar, la cipsuri si bauturi acidulate, la alimente prajite si procesate, meniuri de fast-food si la produse de patiserie.
Pana la acest studiu se stia ca preparatele fast-food, cartofii, alunele, painea, carnea, legumele prajite etc. contribuie la aparitia bolilor digestive, chiar a unor forme de cancer.
• Nu te-ai pregatit din timp Cu cat ai in frigider mai multe produse sanatoase - si in camara mai putin junk-food - cu atat te vei gandi mai putin la mancarurile care ingrasa.
Evenimentul a avut loc la ICONIC Food, Wine & Design by Camelia Sucu, in compania familiei si a prietenilor Laurei Cosoi, dintre care numeroase vedete mass-media.
Rezultatele studiului au fost publicate in revista Food Research International. Pentru amatorii de cafea care sunt si fumatori, cercetatorii au insa o veste proasta.
In luna martie, Food and Drug Administration din Statele Unite a recomandat in unanimitate utilizarea testului cobas HPV (Human Papillomavirus) ca test de prima linie pentru evaluarea riscului de a dezvolta cancer de col uterin, la persoanele de peste 25 de ani.
google-analytics.com