Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (3.18 secunde)
Cei care au firme de fast-food au destule probleme", a spus Cornel Corcoveanu. Exista domenii, recunoscute si de Garda, unde nu se taie bon fiscal:
La sfarsitul lunii trecute, publicatia economica israeliana Globes, care cita "surse" neidentificate, informa ca Tnuva Food Industries Ltd. ia in considerare inchiderea operatiunilor sale din Romania si retragerea de pe piata romaneasca.
Etajul se va intinde pe o treime din suprafata halei si va gazdui doua spatii de alimentatie publica (fast-food-uri), care vor avea la dispozitie si o sala de mese comuna, unde se va putea ajunge atat din hala de legume, cat si direct din exterior.
Pe lista participantilor se afla firme binecunoscute pe plan local, cum ar fi Mat SA, Ruris Impex SRL, Semtest SA, Pan Group SA, Olas Prod SRL, dar si firme aflate la prima participare, cum ar fi Dinca Valeriu PFA, Beauty Evolution SRL Bucuresti sau Kriya Good Food SRL.
Acest nou nivel va gazdui mai multe baruri, restaurante si fast-food-uri, dar si cateva locuri de joaca la standarde inalte, toate urmand sa fie deschise catre sfarsitul verii.
Spatiul de la ultimul nivel a fost separat in doua zone - cea acoperita va gazdui o sala de fitness, o zona de divertisment, dar si zona de food-court.
Cautam in permanenta modalitati prin care magazinele noastre sa devina mai flexibile si mai bine adaptate nevoilor unei societati care se schimba in ritm rapid, a declarant Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food.
Magazinele PROFI resping ferm orice zvon privitor la manipularea preturilor in contextul apropiatei scaderi a TVA.PROFI nu a marit si nu va mari preturile in aceasta perioada, ele sunt aproape neschimbate din luna martie, exceptand perioadele de promotii, iar in momentul implementarii noului nivel de TVA, magazinele PROFI vor transmite direct la raft diferentele de pret rezultate din respectiva reducere, a declarat Calin Costinas, vicepresedinte PROFI Rom Food.
In urmatoarea perioada, vom intari acest segment astfel incat sa ne atingem obiectivul de a depasi 100 de magazine pe an, pentru a acoperi cat mai multe zone din mediul rural si a ne intari pozitia in anumite centre urbane, a declarat Daniel Cirstea, director general PROFI Rom Food.
Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
Bucataria chinezeasca, in autenticitatea ei, inseamna mult mai mult decat fast food-urile cu specific regasite la orice colt de strada.
Bucataria chinezeasca, in autenticitatea ei, inseamna mult mai mult decat fast food-urile cu specific regasite la orice colt de strada.
A slabit cu ajutorul unui aliment pe care toata lumea il IGNORA Fostul presedinte american Bill Clinton era cunoscut, in timpul mandatului sau de la sfarsitul anilor ’90, pentru placerile sale culinare ce tineau de domeniul fast-food.
Smoothie-uri Ai pofta de un milkshake de la fast-food? Uita de el si prepara-ti acasa o bautura mult mai buna, plina de vitamine si fibre, perfecta pentru gustare sau pentru micul dejun.
Ne bucuram ca noul nostru partener, PROFI Rom Food, impartaseste valori similare si ne dorim ca acest parteneriat sa se dezvolte in scopul promovarii sportului, a Handbalului, Sport National!, a declarat Alexandru Dedu, Presedinte al Federatiei Romane de Handbal.
Stadionul are si o pista de atletism pentru antrenament sub tribune, o sala de sport sub peluza nord, spatii de cazare pentru sportivi, magazine, zona food, locuri de parcare, spatii mass media si VIP.
acum, le punem la dispozitie un nou avantaj sub forma accesului gratuit la Internet, prin WI-FI", a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food.
News Feed (fluxul de stiri normal), dar si topicuri precum World & US News, Sports, Music, Food si multe altele. Aceste sectiuni pot fi personalizate de catre utilizatori si includ si continut pe aceste teme partajat de prieteni din lista, nu doar articole din media.
Dulciurile, fumatul, mancarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul si sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta intr-o noua ipostaza, alaturate noilor sale creatii vestimentare din colectia Glitter.
De asemenea, interzice total alimentatia tip junk-food si mai presus de toate te face mai atent cu cat si ce aduni in farfurie.
google-analytics.com