Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix‘‘, aflat la a 10-a editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini. Recunoscut la nivel mondial, conceptul de fitness anti aging Cardio Mix, ca si metoda de antrenament - pregatire fizica, creste pierderea in greutate si in special creste procesul de remodelare a corpului cu efecte pozitive generale de sanatate. ( XXXI Fims Sports Medicine World Congress Puerto Rico).
Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorul primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. Performantele celor care au participat la editiile precedente ale programului sunt uimitoare: mai slabi cu 15 kilograme in patru saptamani, 20 de centimetri mai putin in talie, haine cu doua trei masuri mai mici.
Despre program iti spunem ca vei avea in doar 4 saptamani alt stil de viata, alt corp ,alta gandire, o stare superioara de bine.
‘‘SLABESTE SIGUR SI NATURAL" este provocarea care se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa intre intr-un program complex si complet de reformare a stilului de viata. Evenimentul concurs promoveaza stilul de viata bazat pe echilibrul fizic si moral, schimbarea mentalitații, educatie alimentara, schimbarea modului de viata nu numai individual ci și familial.
Perioada de desfasurare a concursului este 18 octombrie - 15 noiembrie. Partenerii si sponsorii concursului: Nutrizzia, Bebelu.ro. Romania Libera, www.estiri.ro, Fundatia Pretuieste Clipa, care promoveaza si sustin aceasta actiune pentru a incuraja lupta cu kilogramele si lupta pentru un mod de viata sanatos.

Ce spun antrenorii Cardio Mix

Aura Calina: "E un program profesionist cu baza stiintifica! Ceea ce se intampla aici devine un antrenament personalizat. E esential ca toti sa fie prezenti la toate sedintele de antrenament. Nu sariti peste masa de seara, mai ales dupa antrenament! Puteti sa mancati si la ora 0.00, daca stiti ce trebuie sa mancati!".
Profesor Mihai Dragomir: "Va pot explica doua lucruri importante: 1. la noi nu exista termenul de dieta, ci exista doar un ghid de alimentatie sanatoasa si 2. din punct de vedere caloric nu luam fiecare aliment in parte si il cantarim, pentru ca asta inseamna sa fii sclavul alimentatiei. Nu poti sa stai toata viata la dieta! Ma intereseaza prezenta si dorinta concurentilor de a face un lucru serios! Chiar daca nu veti slabi pe cantar, exista fenomenul de transformare si se va vedea acest lucru pe cantar. Renuntati la fast-food! Daca vreti sa mancati shaorma, alegeti din ea doar carnea si varza".

Ce spun concurentii

Andrei: "Energia pe care o degaja grupul e foarte buna! Vin si cu prietena mea la sala, care e o aschie de om!".
Oana: "Sunt la prima editie a concursului. Am urmat regimul dat de Aura si am slabit!".
Daniela: "Sunt la a treia editie. Apreciez foarte mult atmosfera. Mi-a placut si de asta am revenit".
Elena: "Sunt la a treia editie a concursului si am castigat prima editie! Inainte sa va cunosc, nu alergam pentru ca nu puteam. Acum, alerg 4 kilometri in 18 minute (maratonul de la Piata Constitutiei)".
Alex: "Sunt la a sasea editie a concursului. Dupa fiecare concurs m-am intors cu greutatea de dinainte. Dar rezultatele se vad: pot sa alerg, am dat jos doua masuri la haine".