Vineri, 29 martie, s-a dat startul celei de-a 9-a editii a Concursului - Slabeste SIGUR si NATURAL, concurs aflat in al 6-lea an de desfasurare, sub atenta indrumare a Prof. Antrenor Mihai Dragomir, cel care a creat primul si singurul concept de Fitness Anti-Aging din Romania - Cardio Mix.
"Inainte sa ne punem intrebarea: "De ce sa slabim?", inevitabil ne punem intrebarea: "Dar cum de ne-am ingrasat?". Indiferent de intrebarea care ne-o adresam noua insine in fata oglinzii, importanta e intrebarea: "Sunt sanatos?". De aici incepe PROVOCAREA. " spunea psihologul clinician Ioana Andreea Nitica. Starea de bine, sanatatea si aspectul fizic trebuie sa fie la cote maxime. Este primavara - trebuie sa reveniti la o forma cat mai confortabila, usoara, sa va detoxifiati dupa perioada lunilor de iarna, sa dati jos cateva kilograme si poate este cazul chiar sa incepeti cu stimbarea totala a stilului de viata actual cu unul sanatos. Concursul SLABESTE SIGUR SI NATURAL cu Cardio Mix este popular, larg mediatizat, este cea mai buna metoda de ‘’pregatire’’ sau initiere in tainele unui stil de viata sanatos. Programul alimentar inteligent conceput de profesor antrenor fitness specialist Mihai Dragomir schimba total obiceiurile cotidiene comune pe care concurentii le au. Programul include produse alimentare din ingrediente exclusiv naturale si cereale pentru completarea dietei sanatoase asigurate de partenerul NUTRIZZIA (www.nutrizzia.com, http://nutrizziashop.com/).
Fundatia Pretuieste Clipa este alaturi de echipa Cardio Mix si de concurenti, prin sustinerea activitatii de concurs cu terapie motivationala ai consiliere psihologica, oferita de psihologul clinician Ioana Andreea Nitica. Fundatia Pretuieste Clipa sustine de aceasta data si un voluntar al fundatiei, inscris in concurs, Oana Gheorghe, careia ii uram rabdare si succes, felicitand-o pentru alegerea de a participa!
Mihai Dragomir, antrenorul care se ocupa in aceste 4 saptamani de fiecare concurent in parte, a vorbit la deschiderea concursului despre cat de important este sa facem sport/miscare corect, sa avem o alimentatie adecvata stilului de viata alert dar si personalizat. Nu cantarul este cel care face diferenta, ci corpul sanatos care din momentul in care renunta la sedentarism si mancare de tip fast-food si intra intr-un program de educare mentinuta.
Parteneri ai concursului ce de fiecare data au raspuns provocarii sunt Nutrizzia - www.nutrizziashop.com, care ne-a incantat gustul cu suc de mere Bio, 100% natural, fara zahar, perfect combinat alaturi de briosele integrale si savuroase preparate de echipa Cardio Mix, produsele si premiile de care beneficiaza concurentii fiind oferite de Nutrizzia, Arena Gym si Cardio Mix.
Parteneri si sponsori: Estiri.ro, RealitateaRomaneasca.ro, Fundatia Pretuieste Clipa. Concursul se incheie pe 24 aprilie 2013.