Cautare

391 de rezultate pentru "botgros ioana" (8.22 secunde)
Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean in sedinta de ieri a fost discutat doar proiectul rectificarii bugetare.
"Maine, 7 ianuarie, este sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul, ocazie cu care isi vor aniversa onomastica peste 2 milioane de romani ce poarta numele de Ion sau Ioana, precum si derivate din acestea (Ionica, Ionut, Ionela, Nelu sau Nela).
Ion Iliescu le-a urat, joi, intr-o postare pe blogul personal, "La multi ani!" celor doua milioane de romani care poarta numele Ion, Ioana si derivate si care isi sarbatoresc onomastica vineri si multumeste, cu anticipatie, celor care l-au felicitat si i-au transmis urari cu aceasta ocazie.
"Cei mai indignati de paritate nu sunt cei din PSD, ci prietenii din presa ai PD-L (Ioana Lupea si altii).
Printre parlamentarii prezenti s-au aflat Sulfina Barbu, Raluca Trucan, Aura Vasile, Victor Surdu, Ioana Manolescu, Danut Liga, dar si ambasadorul Macedoniei la Bucuresti Ljupco Arsovki, transmite MEDIAFAX.
Nici macar pe fiica sa, Ioana, n-a lasat-o sa adune foarte multi bani, decat din vanzari anterioare. Acum, vrea din tot sufletul ca ancheta despre coruptia din vami sa ajunga pana sus de tot.
Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean (foto), proiectul de lege a fost trimis la Parlament, pentru ca Legislativul sa stabileasca data la care Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru document.
Puterea informeaza ca fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara".
Primul pas a fost facut de fiica presedintelui, Ioana Basescu, care a cerut inregistrarea la OSIM a marcii "Miscarea populara".
Ioana Teodorescu, director comunicare ANRMAP, a negat ca cineva de la Primaria Craiova ar fi fost in ultima perioada la cabinetul sefului acestei institutii:
Evenimentul este realizat in parteneriat cu Doina Levintza si Dan Coman, Ioana Sucu, Alexandru Ciucu, David Sandu, Beautique Parfumerie, Rue du Pain, Exotique si altii, iar expozitia va fi deschisa publicului zilnic, gratuit, intre orele 10.00-21.00.
Morar la Catalin Avramescu, de la Ioana Nicolaie la nu stiu cine, o intreaga liota care s-a lipit la aceste fonduri transformate intr-un soi de subventii pentru artisti.
Nu se cunosc informatii in ceea ce priveste concediul post natal pentru Ioana Basescu. Aceasta avea in 1995 varsta de 18 ani.) o 29 septembrie 2011.
Deja, numele Miscarii Populare a fost inregistrat la OSIM, de Ioana Basescu, probabil vor opta daca o folosesc la alegeri, sau se regrupeaza in Parlament, in functie de sondaje".
Uniunea Nationala a Notarilor Publici efectueaza un control pe care nu l-a cerut nimeni, in privinta contractului de credit, recte contractul de cumparare a terenului de catre Ioana Basescu.
Traian Basescu a lovit presa intr-un mod ticalos, sub centura Iesirea necontrolata, de joi seara, a presedintelui Traian Basescu la intrebarea unui jurnalist de la Antena 3 referitoare la Ioana Basescu, care ar fi incasat sume de bani de la compania Gazprom, nu a ramas netaxata de senior-editorul Gandul, CT Popescu.
Cu privire la a doua cerinta a liberalilor, neimpozitarea profitului reinvestit, ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a declarat luni intr-un interviu acordat Reuters ca ar putea fi realizata incepand cu luna iulie.
Senatorul social-democrat s-a folosit de prilej pentru a dezaproba si atacul la adresa colegei Gabriela Vranceanu Firea, aratand ca presedintele reclama "o problema personala, de familie" - ancheta asupra achizitiei terenului de la Nana de catre Ioana Basescu - "de la tribuna Administratiei Prezidentiale", "jignind" si "amenintand".
Cum (se) rade de Harvard tata lu’ Eba Ca Ioana Petrescu e un dezastru comunicational si de imagine am zis (pe post si sefului ei) si scris (inclusiv aici) inca de cand au scos-o la tv si cadea lumea pe spate ca ni s-au intors valorile de peste Ocean.
Fara a mai intra in termeni care tin strict de aspectele tehnice si economice pe care deja le stim cu totii in privinta deja celebrului MTO al domnului Basescu, ceea ce vreau sa subliniez si, mai ales, sa semnalez ca fiind de o importanta cruciala in aceasta privinta este faptul ca Traian Basescu pare sa fi uitat complet aceasta "intamplare" pe care a bifat-o in numele Romaniei, pozitionandu-se in prezent, asa cum obisnuieste, in calitatea de "specialist in economie si fiscalitate", de guru si de oracol, tinand sa creeze sarade si sa insceneze melodrame si executii publice la adresa primului ministrului Victor Ponta si a ministrului de Finante Ioana Petrescu pe o chestiune gestionata EXCLUSIV!!!!!
google-analytics.com