Cautare

1193 de rezultate pentru "bobu maria" (3.02 secunde)
Presedintele Patronatului din Industria Usoara "Fepaius", Maria Grapini, spune ca, daca la inceput lohnul era caracterizat prin extin-dere si prin cantitati foarte mari, noul lohn va fi facut dupa alte reguli:
Unii dintre cei mai afectati de aceste noi taxe sunt proprietarii de pensiuni mici si foarte mici, ne-a declarat ieri presedintele de onoare a Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Maria Stoian.
La ora actuala este tot mai greu de gasit confectioneri cu indemanarea ceruta de standardele europene, a declarat vineri Maria Grapini, liderul Federatiei Patronale a Industriei Usoare - FEPAIUS, cu prilejul unui seminar inclus in programul manifestarilor conexe ale celei de a XXXVIII-a editii a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, care se desfasoara in perioada 16-20 mai a.c.
Vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Comert, Maria Calin, ne-a declarat ca organizatia pe care o reprezinta a stabilit in cadrul ultimului congres sa continue eforturile de consolidare a federatiei, sa-si dezvolte structurile proprii si relatiile cu organizatiile similare internationale.
In acest sens vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Comert, Maria Calin, ne-a spus ca unificarea miscarii sindicale, ca forma de eficientizare a luptei sindicatelor in vederea indeplinirii obiectivelor acestor formatiuni - apararea intereselor membrilor de sindicat, dar si dezvoltarea economica si sociala a tarii - reprezinta un deziderat care preocupa marile centrale sindicale reprezentative la nivel national.
In privinta intentiei SNC de a participa, in parteneriat cu Grupul Thales din Olanda, la viitoarea licitatie destinata desemnarii executantului pentru lucrarile de modernizare ale celor doua fregate de tip 22, cumparate in urma cu cativa ani de tara noastra de la Marina Regala Britanica-fregatele "Regele Ferdinand" si "Regina Maria" - precum si pentru intretinerea acestor bastimente pe toata durata vietii lor, seful SNC a precizat ca deocamdata se elaboreaza caietul de sarcini pentru aceasta licitatie, motiv pentru care nu se poate preciza nici valoarea lucrarilor de modernizare si nici durata acestora.
Maria Stavrositu - fosta asociata la Quadro Industries SRLPotrivit site-lui www. ... ro, SC Quadro Industries SRL Constanta ii are ca administratori pe Eugenia Diaconescu si deputatul PD-L, Maria Stavrositu (foto), asociati fiind aceeasi Eugenia Diaconescu si Ecaterina Stavrositu.
Am lucrat acolo un an si jumatate, incepand din 2003, si am plecat cu un gust amar pentru ca la momentul respectiv nu intelegeam ce inseamna un business si de ce lucrurile nu se intamplau asa cum doream eu", a declarat Ana-Maria Cruceru, de 27 de ani, directoare la Casa si Biroul Craiova, care a subliniat ideea ca nu poti conduce o firma daca nu ai experienta ca angajat.
Ferma piscicola, care detinea 2.300 de hectare de luciu de apa, a fost adjudecata in 2003, actiunile societatii fiind cumparate de Maria (Lili) Schutz si de partenerul sau de afaceri, Ion Dascalu, prin copiii acestora, Ionut Dascalu si Oana Schutz.
"Maria Tanase - Cine iubeste si lasa" este titlul emisiunii pe care TVR 2 a difuzat-o sambata, 25 mai, de la ora 17.10, comemorand implinirea a 100 de ani de la nasterea cunoscutei interprete (25 septembrie 1913 - 22 iunie 1963).
Denisa Rogojinaru, Cristina Zanfir, Cana Maletic, Ana Maria Hambele, Ivana Stojadinovic, Ioana Vasinca si Janie Guimond (libero).
si pe Angel di Maria, care s-a accidentat la ultimul antrenament al "galacticilor". Argentinianul s-a ales cu o contractura care il va tine pe tusa cel putin o saptamana, Di Maria fiind una dintre "piesele"
Dragos Teodorescu - Maria Coteanu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
Stadionul Arena Corinthians, Sao Paulo Meciul dintre ARGENTINA si ELVETIA nu a fost cel mai spectaculos de la CM 2014 in timpul regulamentar, dar s-a aprins in ultimele minute ale prelungirilor, cand ANGEL DI MARIA a deschis scorul, in minutul 118, dupa o actiune personala reusita de Leo Messi.
A&G Med, A&D Pharma, CATENA RACING TEAM, Teva Pharmaceutics, Romastru, Biosintex, Farmexim, Farmexpert, Mediplus, Regina Maria. ... CATENA RACING TEAM " Regina Maria:
Simona Halep - Maria Sharapova, sambata, 19 Mai 2018, ora 18:00 Maria Sharapova s-a calificat dramatic in semifinale la Roma, dupa o disputa de 3 ore si 13 minute cu Jelena Ostapenko, invingatoarea de la Roland Garros 2017.
Maria Sharapova poate fi invinsa de Simona Halep! ... jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a invins-o in trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4, pe rusoaica Maria Sharapova, intr-o partida disputata sambata la Foro Italico.
Bucurestii Noi), Parcul Venus (zona Splaiul Independentei, langa Opera Romana) si Regina Maria. Cei mai multi utilizatori de internet se inregisteaza in Parcul Bazilescu, urmat de Parcul Kiseleff si Parcul Regina Maria.
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
google-analytics.com