Cautare

1193 de rezultate pentru "bobu maria" (3.34 secunde)
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune.Pentru scaderea HTA este importanta reducerea consumului de sare, spune prof. ... Maria Dorobantu: ... Maria Dorobantu.
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
OLTEANU ANA MARIA) 20 DE STATE DIN EUROPA ERAU CONDUSE DE FAMILIILE REGALE IN ANUL 1916. ... LIECHTENSTEIN ALOIS PHILIPP MARIA, PRINT EREDITAR AL LIECHTENSTEINULUI GUVERNEAZA PROVIZORIU MONARHIA, DIN 2004, IN LOCUL TATALUI SAU PRINTUL HANS ADAM AL II-LEA.
In concluzie, tehnologia folosita in exces duce la dementa, adica ne diminueaza capacitatile cognitive, ne-a spus psihologul Maria Magdalena Chipon.
PROFI a donat in aceasta saptamana 1.000 de masti de protectie catre reteaua de sanatate Regina Maria si alte 100 catre inspectoratele de politie Timis si Arad.
Ceea ce a fost posibil pentru comunitatile maghiare, carora li s-au restituit sute de mii de hectare de munti, pasuni si paduri, primite, chipurile, de la Maria Tereza, nu se poate implini pentru romanii care au actele de la imparatul Frantz Josef.
Dupa ce am nascut-o pe fiica mea, Maria, timp de trei ani nu am putut sa ma mai duc la banca. ... Acum, de curand, am fost prezenta la Soirees de la Mode, un tribut adus Reginei Maria, eveniment organizat de Alin Galatescu, unde au fost prezenti 16 designeri romani.
Intersectiile vizate au fost cele din bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Maria Tanase, Brestei cu Maria Tanase, Calea Bucuresti cu Sararilor, Calea Bucuresti cu Petre Ispirescu sau strada Popoveni cu bulevardul Nicolae Romanescu.
Un barbat din comuna gorjeana Èšantareni a fost amendat de politie dupa ce a lipit patru afise electorale cu primarita localitatii, Maria Vasilescu, pe geamurile Scolii din satul Chiciora.
Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, spune ca aderarea Suediei la NATO va avea un impact negativ asupra stabilitatii in nordul Europei, iar Moscova va riposta. ... Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe:
Secretarul Primariei Mangalia, Maria Andrei, afirma ca presedintele sectiei 226, din "zapaceala", a semnat procesul verbal de luare in primire a sacului cu cele 1.500 de buletine de vot, fara sa verifice insa daca acesta se afla in masina care a transportat buletinele.
Senatorul PD Maria Petre a afirmat ca una dintre prioritatile pentru urmatoarea sesiune parlamentara va fi punerea in dezbaterea Senatului a masurilor fiscale adoptate de Guvernul Tariceanu.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate. ... Fundatia Crestina Sfanta Maria se ocupa cu ajutorarea familiilor nevoiase, a copiilor defavorizati, dar si a celor dotati.
Intr-un comunicat al viceliderului Maria Petre se arata ca aceste afirmatii “ingrijoreaza prin neseriozitate si partizanat politic incompatibil cu functia de presedinte al Senatului“, considerand ca Nicolae Vacaroiu nu ar fi trebuit sa-si asume acest demers din postura de presedinte al Senatului, “daca nimeni din PSD nu mai are curajul sa faca declaratii de presa“.
"Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de gratiere pentru Zlavoc Maria, pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 3 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotaririi judecatoresti.
- Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei, - Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei, Alteta Sa Regala Marele Duce de Luxemburg, - Majestatea Sa Regele Juan Carlos I al Spaniei, Majestatea Sa Regina Sofia a Spaniei, - Alteta Sa Regala Principele de Wales, - Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea al bulgarilor, - Majestatea Sa Regina Anne-Marie a elenilor, - Alteta Sa Regala Principesa Muna a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Principesa Astrid a Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Lorenz al Belgiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Alexandru II al Serbiei, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Ecaterina a Serbiei, - Alteta Sa Regala Ducele de Braganza, - Alteta Sa Imperiala si Regala Principele Georg al Prusiei, - Alteta Sa Imperiala si RegalaArhiducele Karl al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa Maria a Rusiei, - Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Leka II al albanezilor, - Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Elia a albanezilor, - Excelenta Sa Seicul Rashid bin Khalifa al Khalifa al Bahrein, - Alteta Sa Regala Principesa Rym a Iordaniei, - Alteta Sa Regala Marele Duce de Baden, Alteta Sa Imperiala si Regala Marea Ducesa de Baden, - Alteta Sa Regala Principesa Irina a Greciei, - Alteta Sa Regala Ducele de Vendome, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Dominic al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Emmanuella a Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, - Baronul Hanns von Holzhausen, - Baroana Alexandra von Holzhausen, doamna Ferch, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Georg al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Martin al Austriei, - Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Katharina a Austriei, - Alteta Sa Regala Principele Emmanuel Philibert de Savoia, - Alteta Sa Regala Principele Nikolaos al Greciei, - Alteta Sa Regala Principele Eberhard de Wurttemberg, - ASR Principesa Chantal a Frantei, - Baronul Francois Xavier de Sambucy de Sorgue, - Alteta Sa Principesa Anne de Ligne, - Cavalerul Charles de Fabribeckers, - Principesa Tatiana Radzivill, - doamna Fruchaud, Dr.
Senatorul Maria Petre a precizat, de asemenea, ca a aflat in primul rand din presa despre intentia lui Adriean Videanu de a renunta la depunerea unei motiuni de centru, pe care o anuntase miercurea trecuta in sedinta Biroului Permanent National al PD.
Acompaniat de sotia sa, Maria Basescu, presedintele a fost primit de Majestatile lor imperiale imparatul si imparateasa Japoniei (foto). Presedintele Basescu a avut o intrevedere si cu premierul japonez, Junichiro Koizumi, si s-a intalnit cu presedintii Camerei Reprezentantilor Dietei nipone si Camerei Consilierilor Dietei nipone.
Surprinzator, cel care a observat aceasta „incompatibilitate“ si care a atras atentia juristului primariei, Maria Andrei (care, la randul sau a trimis o sesizare catre prefectul judetului Constanta Danut Culetu) a fost chiar un coleg de partid, PD-istul Constantin Filimon.
google-analytics.com