Cautare

534 de rezultate pentru "bijuterii" (3.88 secunde)
Aici am gasit cele mai frumoase modele grecesti de bijuterii din argint. Amintiri de suflet, de care nu ma despart usor.
Nativele vor sa faca investitii majore in bijuterii de valoare. Zile norocoase â€" joi Zile fatidice â€" vineri CAPRICORN Relatii explozive luni cu sefii mai vechi, chiar daca sunt aducatoare de bani.
Au mai fost adaugate doua scrisori de dragoste, o chitanta datata 19 aprilie 1943, de la un cunoscut magazin de bijuterii londonez, pentru un inel de logodna.
- Respect domnule Titus Cristescu, pentru stradanie si pentru realizarea acestor superbe bijuterii! Multumim! Va doresc multa sanatate si spor la lucru!
De atunci, pe insula Pacuiul lui Soare au fost descoperite foarte multe obiecte care fac din aceasta rezervatie arheologica un muzeu important - obiecte de uz casnic, ceramica, monede, bijuterii, plus zeci de morminte medievale.
Pacientul va trebui sa renunte la bijuterii in timpul examinarii. Pacientul va purta un halat pentru consultatie, ce ii va fi pus la dispozitie de catre personalul Affidea, inaintea efectuarii investigatiei.
arme, bijuterii, vrajitorii, leacuri, astronomie, ghicit, minerit, cai de a da moartea, scriere, avort, etc. - Din fericire - scrie in acea Carte - tainele cele mari au ramas nedezvaluite.
arme, bijuterii, vrajitorii, leacuri, astronomie, ghicit, minerit, cai de a da moartea, scriere, avort, etc. Din fericire - scrie in acea Carte - tainele cele mari au ramas nedezvaluite.
Ca femeie care se respecta, Bitang are bijuterii in valoare de 15.000 de euro si un autoturism Renault-Clio, estimat la 5.000 de euro.
Bodu nu a declarat nici bijuterii si nici obiecte de arta, dar a completat cu o masina Volkswagen Golf, cumparata in 1999.
In declaratia sa de avere, el spune ca are "bijuterii, tablouri, mobila de arta" in valoare de 12.000 de euro, toate achizitionate in perioada 1970-2000.
Sotii Nastase au spus ca aceasta suma provine din vanzarea unor obiecte de arta si a unor bijuterii de familie care apartinusera matusii Danei Nastase.
In declaratia de avere actualizata a liderului PSD mai sunt mentionate obiecte de arta, bijuterii apartamentul din strada Uruguay si un teren la Corbeanca.
Potrivit ultimei sale declaratii de avere, presedintele PSD, senatorul Mircea Geoana, are peste 6,3 miliarde lei vechi in 8 conturi din Romania si SUA, plus bijuterii si obiecte de cult in valoare de alte 10.000 euro.
Avere Mircea Nicu Toader are trecute in declaratia de avere, la inceput de mandat, doua locuinte, bijuterii diverse, obiecte de arta si de cult, conturi in diverse banci si inregistreaza venituri din activitatea de consilier judetean si cea de consilier in cadrul Camerei Deputatilor.
Vass avea in apartament si bijuterii si un laptop scump. Politistii cerceteaza laptopul pentru a vedea daca au fost accesate documente ale Andreei Vass.
Placinta mai are 3 masini, bijuterii si tablouri in valoare de 80 de mii de euro si doua conturi bancare:
Averea fiicei presedintelui EBA detine un autoturism Range Rover cumparat in 2007 cu 50.000 de euro, bijuterii de 8.000 de euro si un credit de 16.500 de euro de la Piraeus Bank scadent in 2012.
Iar acestia, spre admiratia intregii lumi, au venit si stateau la cozi ca sa-si dea rezervele de bani, aur si bijuterii.
Patron al Microcomputer Service, Mandruleanu detine mai multe terenuri, doua locuinte, bijuterii de 25.000 de euro si obiecte de cult si tablouri de 35.000 de euro.
google-analytics.com