Cautare

534 de rezultate pentru "bijuterii" (2.64 secunde)
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Valeria Panduru a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus un pom mare, cu 1.500 de pietre de carneol, care s-a vandut cu 5.000 RON!
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum:
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
La standul sau puteai gasi de la pietre - la 1 RON pana la o masa de onix - la 650 RON, vaza - la 110 RON, scrumiera - intre 10 - 30 RON, casete de bijuterii - intre 40 - 110 RON si fructiera - la 75 RON.
Emil Spiac a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am venit cu:
Maxim Hiruta din Bistrita a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Nina Turcan a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Jacqueline Niculescu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Cristina Barbos participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON.
google-analytics.com