Cautare

534 de rezultate pentru "bijuterii" (3.32 secunde)
Printr-o simetrie plastica, parfumurilor le sunt atribuite corespondente ornamentale, concretizate intr-o inedita linie de bijuterii din materiale fine, cu pietre pretioase si semi-pretioase.
Bijuteria La Rosa ofera colectii de verighete si inele de logodna, dar si bijuterii atemporale care transmit povestea voastra generatiilor viitoare.
Si acum, dupa atatia ani, ori de cate ori recitesc aceste bijuterii literare, imi amintesc felul cum bunicul facea din fiecare poveste in parte o microsceneta.
In 1491 este ales initial Cherubino Juan de Centelles, cu un contract ce prevedea o dota de 100.000 de timbres, o parte in bani si o parte in bijuterii, cadou din partea familiei Borgia.
La editia de acum participa 25 de expozanti, care au venit cu bijuterii, produse cosmetice, haine hand-made, decoratiuni. Targul hand-made este deschis si astazi pana la orele 19.30, iar intrarea este libera.
La standul Crinei Filisan din cadrul Targului de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv gasiti antichitati, precum tavi din bronz, alama si argint, dar si bijuterii superbe - inele de argint cu pietre semipretioase, la 30 RON, dar si la 60 RON si la 300 RON, o tava din alama argintata - 300 RON.
Am venit cu salvari - la 100 RON, rochii din tul si matase, rochii din vascoza, bluze - la 180 RON, facute de mine, obiecte din ceramica arsa care sunt inspirate de cultura Cucuteni, care reprezinta ferilitatea, perne decorative (pisici) si bijuterii facute din pietre naturale, intre 65 RON - 200 RON, ne-a spus Daniela Petre de la Ma Belle Universul ALTFEL al femeilor.
Am venit cu troite, icoane, icoana ce il reprezinta pe Sfantul Serafim, pandantive cu cruci, troite de exterior la 1.500 RON, troite de interior, un lingurar sub forma unei casete de bijuterii, cercei sculptati in lemn, la 30 RON.
Am venit cu sararite, cruci din lemn - de la 20 RON - la 200 RON, cuiere - la 150 RON, ceasuri din lemn pictate - la 300 RON si la 400 RON, decoratiuni picatate in lemn cu diverse pasari si animale - de la 50 RON - 80 RON, cutii pentru bijuterii - la 100 RON, diverse jucarii mari din lemn, ne-a spus mesterul Tudor Manciulea.
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Fac si obiecte mai mici, pandantive cu maci, boluri cu maci, in care poti pune bijuterii si monede, dar si pandantive cu maci.
Geologul Andrei Costin Victor participa cu un stand de bijuterii cu cristale, la targul de Florii din curtea MTR. Am venit cu spinel, granat, cercei de lapis lazuli, cercei si pandantive din sodalit, fosile, chihlimar, ne-a spus Andrei Costin Victor in curtea Muzeului Taranului Roman.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
Fac bijuterii din ceramica - inele, cercei, medalioane. Am venit doar la targurile facute de muzeu si de Muzeul Satului.
Fac si obiecte mai mici, pandantive cu maci, boluri cu maci, in care poti pune bijuterii si monede, dar si pandantive cu maci.
Adriana Untilov, de profesie artist plastic, a venit la targul facut de muzeu cu ceramica, cu figurine, cu personaje diverse, cutii de bijuterii, de la 4o ron la 140 Ron, gentute mici de piele, cruci din ceramica, vase la 70, 80 si 120 ron.
Gina Cimpoca a venit la targul din curtea MTR cu coliere cu bijuterii reciclate din diverse materiale, la 75 ron si cele si bogate la 150 ron, un colier reciclat care este din matase naturala si a fost rochita fetitei mele, cand era mica.
Peloponez - Tolo (partea moderna a statiunii) Gasiti si magazine cu haine, bijuterii sau suveniruri. Paradoxal, nu am vazut magazin de pielarie si blanuri, asa cum am vazut in Paralia Katerini sau Nei Pori.
google-analytics.com