In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.

Mircea Nicu Toader:

"Voi sustine categoric respectarea legii si proiectele care duc la dezvoltarea judetului"

Atributii

Mircea Nicu Toader este consilier judetean din partea Partidului Democrat Liberal si face parte din comisia numarul sase a CJ, cea de analiza privind administrarea si gestionarea patrimoniului, investitii, lucrari publice si de refacere a monumentelor istorice si de arhitectura. Aceasta comisie se ocupa si de urmarirea indeplinirii hotararilor Consiliului privind aprobarea si realizarea lucrarilor de constructii si reparatii de interes public (respectarea documentatiilor tehnico-economice aprobate, organizarea licitatiilor pentru executarea lucrarilor si asigurarea finantarii lucrarilor de executat). La acestea se adauga evaluarea si estimarea necesarului de investitii in infrastructura edilitara, promovarea masurilor si lucrarilor de conservare a monumentelor istorice si de arhitectura, de refacere si protectie a rezervatiilor naturale si analizarea modului de administrare a domeniului public si privat al judetului, precum si alte activitati specifice.

Experienta

Democrat-liberal, Mircea Nicu Toader a mai avut un mandat de consilier judetean inainte de a deveni vicepresedinte al CJ, dupa ce a ocupat aceste functii acesta a mai fost deputat si secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor. Momentan, el imbina activitatea de consilier judetean cu cea de secretar executiv la nivelul Biroului Permanent National al PDL si cu cea de consilier expert in cadrul Camerei Deputatilor din Parlament.

Avere

Mircea Nicu Toader are trecute in declaratia de avere, la inceput de mandat, doua locuinte, bijuterii diverse, obiecte de arta si de cult, conturi in diverse banci si inregistreaza venituri din activitatea de consilier judetean si cea de consilier in cadrul Camerei Deputatilor.

O promisiune

"In cadrul CJ voi sustine categoric respectarea legii, vom sustine proiectele care duc la dezvoltarea judetului si a localitatilor din judet. De asemenea, vom fi impotriva oricarui dezechilibru financiar pe criterii politice si vom participa efectiv la dezvoltarea uniforma a judetului ca proiectele de dezvoltare, in special cele pe fonduri europene, sa fie o prioritate pentru toti consilierii judeteni" spune Mircea Nicu Toader pentru galateni, fara a uita sa precizeze ca toti consilirii judeteni PD-L nu vor utiliza autoturismul CJ decat pentru deplasari care sa aduca beneficii pentru Galati.