Cautare

534 de rezultate pentru "bijuterii" (3.56 secunde)
Asta, daca nu cumva la promovarea specialistei in bijuterii a contat mai mult dosarul de cadre al bunicului comunist decit competenta politica.
Este binecunoscuta politica Guvernului care a cautat cele mai ciudate motive pentru a bloca accesul la asistenta sociala a celor lipsiti de venituri daca acestia au o drujba, bijuterii, tablouri sau o haina de blana.
In cadrul expozitiei, pe care furnizorii Casei Regale au pregatit-o, veti putea admira tinute vestimentare, bijuterii si parfumuri, portelanuri si aranjamente florale, preferate de membri ai Casei Regale a Romaniei.
BCR achizitioneaza aur sub forma de monede sau fragmente din astfel de monede, medalii comemorative romanesti si din alte tari, specificate in cataloage, lingouri si bare din aur, bijuterii si obiecte din aur minimum 14 K.
Cea de-a XXXI-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX a debutat ieri in sapte complexuri hoteliere si de alimentatie publica din Mamaia, cu o oferta bogata de articole vestimentare, confectii, tesaturi, incaltaminte si bijuterii.
Constructia va cuprinde 25 de magazine, care vor gazdui mari marci de blanuri, ceasuri si bijuterii“, a mai spus directorul general al companiei franceze.
Anul trecut, "Monitorul " a mai facut public un caz, al unui magazin de bijuterii care a fost spart de niste tineri.
Acestea sunt alese mai ales in functie de istoria si specificul orasului respectiv, de exemplu Parisul este popular in randul amatorilor de parfumuri si haine de lux, Istanbulul pentru cei care doresc sa achizitioneze bijuterii din aur si covoare de foarte buna calitate la preturi net inferioare fata de cele practicate de comerciantii autohtoni iar Dubaiul este recunoscut pentru diferite tesaturi fine, suveniruri si obiecte de arta.
Tariceanu a declarat ca nu are datorii si nici bijuterii sau colectii de arta care depasesc, ca valoare, suma de 5.000 de euro.
Pentru multi acest lucru pare incredibil, insa din localitatea mentionata patru „mici bijuterii“, realizate in conditii mai mult decat speciale, si-au luat deja „zborul“ spre Germania.
Bijuterii pe patru roti la preturi fantastice Locul patru in clasament este ocupat de modelul elvetian Leblanc Mirabeau, in valoare de 645.084 de dolari.
Firma din Craiova se afla in discutii cu o societate italiana care vrea sa-si deschida o fabrica de bijuterii si pietre pretioase la Craiova, pentru care a recrutat deja o parte de personal.
Este necesara atat pentru noi, mai ales noaptea si duminica, cat si pentru clienti", a spus Georgeta Cioroianu, gestionara unui magazin de bijuterii din Craiova.
cursurile valutare, evolutia pietei bancare in timp real, dobanzile la depozite si valoarea unitatii de fond la toate fondurile de investitii, cotatiile actiunilor listate la bursa si evolutiile preturilor, oportunitatea investitiei in obligatiuni corporative sau municipale (dobanzi, randamente), plasamentele alternative (bijuterii, pietre si metale pretioase, obiecte de arta etc.).
Coletul poate contine obiecte/produse care nu sunt mentionate pe lista obiectelor interzise, cum e cazul valori la purtator, bani, cecuri, bijuterii, metale pretioase, alimente, alcool, substante explozibile sau toxice, droguri, haine vechi.
Timp de cinci zile, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea sa cumpere articole de imbracaminte, bijuterii, cosmetice, incaltaminte, articole din piele, blana naturala si alte produse, la preturi de producator.
Analistii considera ca investitorii in metale pretioase vor urmari evolutia pietelor valutare, in timp ce unii dealeri anticipeaza ca cererea de aur, provenita din partea producatorilor de bijuterii, va creste spre sfarsitul anului.
Prima zi a acestei manifestari este in intregime dedicata reprezentantilor presei, care vor avea ocazia sa vada in premiera unele dintre cele mai scumpe automobile, elicoptere, yachturi, bijuterii, cosmetice.
"Principalele produse expuse spre vanzare sunt masini de lux, ambarcatiuni, bijuterii, piese de amenajari interioare si de design vestimentar", a adaugat Cojo-caru.
Chiar daca de aproape doua luni au putere deplina, ca urmare a scoaterii din circulatie a leilor vechi, monedele isi pastreaza inca statutul de "bijuterii" rare in magazine, spre nemultumirea clientilor.
google-analytics.com