Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (2.57 secunde)
Obiectivul firmei italiene este acela de a le face munca mai usoara celor care lucreaza in locuri "dificile", prin punerea la dispozitie a unui dispozitiv integrat, usor de folosit.
Piata muncii a fost ridicata de firmele italiene si grecesti, care ii platesc la salariul minim, iar restul banilor ii dau la negru.
"Toate companiile care se afla azi in Romania pe piata energiei, plus altele care nu au ajuns inca, dar au participat la procese de privatizare - italiene, germane, franceze - s-au aratat interesate de privatizarea complexurilor energetice.
Societatea Glasstherm va deschide acolo un depozit de centrale termice pe gaz italiene la inceputul lunii aprilie, dupa care firma isi va extinde investitia in productie.
Potrivit datelor Unimpresa, in Romania isi desfasoara activitatea peste 1.000 de firme italiene in domeniul agriculturii, 88 in silvicultura, noua in domeniul acvaculturii si cateva sute in industria agroalimentara.
Potrivit presedintelui AVAS, Teodor Atanasiu, companii de profil italiene, germane si franceze s-au aratat interesate de privatizarea complexurilor energetice. Cele trei entitati ar putea fi privatizate în a doua jumatate a anului.
Alte documente necesare obtinerii unui credit de la banca italiana sunt scrisoarea de recomandare emisa de catre angajatorul italian, copia contractului de munca (de angajare) certificat de catre angajator si certificatul de cazier judiciar valabil, emis de autoritatile italiene.
Peste 1.000 de firme italiene au activitati in domeniul agriculturii din tara noastra, unde exploateaza in prezent circa 300.000 de hectare.
„Contractul este suspendat din initiativa firmei italiene. Se cer bani pentru unele lucrari, însa nu se poate spune suma pâna ce aceasta nu este aprobata“, a spus Simona Oanca, de la biroul de presa al CNADNR.
„Contractul este suspendat din initiativa firmei italiene. Se cer bani pentru unele lucrari, însa nu se poate spune suma pâna ce aceasta nu este aprobata“, a spus Simona Oanca, de la biroul de presa al CNADNR.
Pâna în prezent, cele mai importante investitii din judet sunt elvetiene (Holcim - circa 60 de milioane de euro), austriece (Billa - 4,5 milioane de leva, OMV - 2,5 milioane de leva), grecesti (extractie de piatra), olandeze (piatra de var si calcar), si italiene (textile), nemtesti (productie si distributie de gaze pure, supermarketuri) si rusesti (LukOil).
Autoritatile italiene au refuzat cererea de recunoastere a studiilor, motivand ca diplomele sale nu erau in conformitate cu cerintele aplicabile opticienilor in Italia.
Doar 4% dintre romani isi cumpara case de vacantaaPotrivit unui sondaj al unei institutii italiene de credit, 82% dintre romani cumpara case pentru a locui in ele, iar media la nivel regional fiind de 88%.
In 2006, Romania a exportat in Italia bunuri in valoare de peste 4,6 miliarde de euro, reprezentand 17,9% din totalul exporturilor romanesti, si a importat in valoare de aproximativ 6 miliarde de euro. In Romania activeaza peste 22.000 de societati italiene.
Situatia se va schimba în bine când va veni Ford la Craiova", a afirmat un oficial din cadrul Camerei de Comert si Industrie "Oltenia".  Comunitate mare de afaceristi italieni Din cele 884 de societati cu capital strain aflate în functiune în Dolj, 375 sunt italiene.
La randul lor, italienii au prezentat un film cu realitatile si oportunitatile regiunii italiene, oamenii de afaceri bihoreni putand astfel afla in ce domeniu se pot implica din punct de vedere investitional.
Ungaria, Polonia si Cehia, care au aderat la Uniunea Europeana A®n 2004, vor putea sa adopte euro pA¢na A®n 2013, se arata A®ntr-un raport al celei mai mari banci italiene, citat de site-ul independent.ie."Perspectiva adoptarii euro este o speranta pentru majoritatea statelor care au aderat la UE A®n 2004 si 2007.
Companiile italiene care lucreaza la Drumul European 70 ar putea sa se aprovizioneze de aici, pentru ca distanta de transport a granitului este de doar zece kilometri, fata de 150 de kilometri, cât este în prezent", a declarat George Constantin Paunescu.
O delegatie condusa de unul dintre vicepresedintii companiei italiene a purtat convorbiri si cu reprezentantii Ministerului Economiei (ME), care detine pachetul majoritar de 80,9% din actiunile societatii oltene.
Pe de alta parte, Alenia deruleaza un contract cu MApN pentru sapte avioane Spartan, a caror livrare intarzie insa sa fie facuta pentru ca Alenia n-a obtinut inca licenta de export de la autoritatile italiene.
google-analytics.com