Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (2.72 secunde)
„Copiii romani care merg la scolile italiene nu ar trebui sa plateasca pentru infractiunile comise de concetateni de-ai lor. Ei nu au facut nimic rau si de aceea merita sa se bucure de un trai sigur si fericit in tara dumneavoastra.
Ambele tari sunt state membre UE cu drepturi si libertati egale", a declarat Diaconescu la o conferinta de presa la Bruxelles, dupa intalnirea cu ministrii de externe UE.La o conferinta de presa sustinuta inaintea intalnirii ministrilor de externe, Frattini, raspunzand unui jurnalist care l-a intrebat ce garantii poate da ca nu vor mai veni romani infractori in Italia, subliniase ca nu autoritatile italiene sunt cele care trebuie sa dea garantii, ci Romania.În replica, Diaconescu a spus ca „prezumptia de nevinovatie face parte din principiile fundamentale ale statului de drept.
Mai multe guverne italiene au negat rolul statului in disparitia lui Nasr si au spus ca procurorii au ajuns in faza de proces incalcand regulile legate de securitatea nationala.
Silvio Berlusconi (foto) a pus patru starlete italiene, care n-au nici o legatura cu politica, pe listele pentru europarlamentare! Presa din peninsula scrie ca aceste candidate formeaza "haremul lui Berlusconi".
Candidatul PDL la europarlamentare Monica Macovei si premierul italian Silvio Berlusconi, care conduce lista partidului sau in toate cele cinci regiuni electorale italiene, fac parte din lista cu cele mai proaste 12 candidaturi - "12 terrible candidates" - pentru alegerile europene din 4 - 7 Iunie pentru Parlamentul European, data publicitatii joi la Bruxelles de catre Partidul Socialistilor Europeni (PES).
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene.
Italia va sustine cu convingere Romania in ceea ce priveste fondurile europene, inclusiv la nivelele relevante ale institutiilor europene, a declarat marti ministrul Franco Frattini (foto), incurajand oamenii de afaceri italieni sa continue sa investeasca in Romania.
Este natural, este normal si, din aceasta perspectiva, orice varianta care poate fi explorata in viitor, poate fi o buna idee si un bun proiect", a declarat Diaconescu, la un forum al oamenilor de afaceri italieni, la care a participat si seful diplomatiei italiene, Franco Frattini.
Potrivit MAE roman, in cursul zilei de 12 iulie, ora locala 12.30, pe site-ul televiziunii albaneze de stiri "Ora News", a fost postat un articol "in care sunt citate pretinse declaratii facute de Presedintele Romaniei pentru mass-media italiene, la un moment si in circumstante neprecizate in articol".
nava Costa Concordia, ale carei ramasite plutesc si astazi in deriva undeva prin vestul coastei italiene. Si in acel caz, un numar de pasageri si-au pus siguranta si viitorul in mainile unui comandant care a comis serioase erori de judecata si i-a condamnat la naufragiu.
"Tarile din UE au tot dreptul sa mentina restrictiile impotriva lucratorilor bulgari si romani, daca dovedesc ca eventualele afluxuri (de lucratori) din Bulgaria si Romania ar cauza tulburari substantiale asupra pietei muncii", afirma comisarul european, intr-un interviu acordat agentiei italiene de presa Nova.
Aceste finantari sunt posibile datorita compatibilitatilor care exista intre tarile noastre, precum si pentru ca este o piata pe care intreprinderile italiene au gasit o mana de lucru ieftina, dar bine calificata, este de parere Stefano Ronca, ambasadorul Italiei la Bucuresti.
2 se specifica faptul ca transferul se efectueaza conform contractului de privatizare semnat de statul roman prin reprezentatii sai si de oficialii companiei italiene Enel S.p.A., cumparatorul ambilor distribuitori regionali de electricitate.
Compania Infomed Fluid, reprezentanta din Romania a firmei italiene ACS Dobfar, va plati esalonat cele trei milioane de euro pentru achizitia sectiei de perfuzabile mari de la producatorul farmaceutic Sicomed Bucuresti.
Noul patronat va beneficia de inlesnirile promise companiei italiene Landini, cea care isi exprimase initial interesul pentru uzina brasoveana. Astfel, noii "patroni " vor beneficia de stergerea datoriilor catre bugetul de stat, iar cele catre bugetele asigurarilor sociale vor fi aminate la plata.
Presedintele AVAS a afirmat ca facilitatile oferite companiei italiene Landini la precedenta incercare de privatizare a societatii Tractorul vor fi acordate si companiei care va prelua, in acest an, uzina brasoveana.
Autoritatile italiene au aprobat, pentru anul 2005, majorarea cu inca 20.000 a numarului permiselor de munca pentru lucratorii extracomunitari, in vederea rezolvarii problemelor sezoniere din agricultura si sectorul turistic din aceasta tara Potrivit unui comunicat transmise presei, ieri, de Departamentul pentru Munca in Strainatate al Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, in acest sens, angajatorul italian care doreste sa foloseasca forta de munca extracomunitara pentru activitati sezoniere depune, la Directia Provinciala de Munca din zona in care se va desfasura activitatea lucrativa, cererea pentru autorizarea muncii in limita locurilor disponibile fixate prin Decretul anual privind cotele de intrare pentru muncitorii extracomunitari.
Banca Intesa este una dintre cele mai importante banci italiene, formata prin unirea a trei institutii bancare: Banca AmbrosianoVento, Cariplo si Banca Comerciale Italiana.
Reprezentantul companiei italiene a explicat ieri ca, din calculele facute pana acum, dupa achizitia Electrica Muntenia Sud, ENEL nu va atinge cota de piata de 20%, in asa fel incat sa aiba probleme cu autoritatea de concurenta.
"Ultimul nascut al casei italiene", dupa cum l-a caracterizat Cristian Mitrea, reprezentatul Group Auto Italia, Alfa Romeo 159 marcheaza trecerea intr-o noua epoca.
google-analytics.com