Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (3.33 secunde)
In timpul ceremoniei, soldati ai trupelor italiene, grecesti si turce au parasit randurile deoarece li s-a facut rau. Ei au fost preluati de catre medicii de la Ambulanta.
Andrei Lazar, în ultimele doua luni s-au înregistrat peste 30 de cazuri, preturile la Iasi fiind de doua-trei ori mai mici decât la clinicile italiene.„Majoritatea sunt tinere care au deja un loc de munca în Italia, dar vor o slujba mai buna.
Petersburg, linia electrica de teren si metrou din Bologna - Italia, precum si din alte orase italiene, centrala hidroelectrica de la Muskrat (Canada), al treilea pod suspendat peste stramtoarea Bosfor (Turcia), Autostrada Gebze-Orhangazi-Izmir (Turcia), podul Halic din Istambul, linia de cale ferata Caracas-Tuy (Venezuela), pasajul suprateran de la Basarab, modernizarea aeroportului Otopeni (ambele din Romania), linia 2 de metrou din Varsovia (Polonia), 4 spitale in Massa, Lucca, Pistoia si Prato (zona Toscana Italia), apeductul Hamma si barajul Kerrada (Algeria), sau reteaua de metrou MetroRail din Copenhaga (Danemarca).
Iubirea dainuieste peste timp si moarte pentru ca este, in viziunea orfica a lui Shakespeare marcata de gindirea Academiei Platonice italiene din Renastere, principiul existentei, despre care Marsilio Ficino afirma cu cuvintele lui Orfeu ca este cea mai veche in timp;
Oricum, zvonurile se imprastie la toate curtile italiene si europene si se fac din nou auzite in timpul tratativelor de nunta cu Alfonso d'Aragon.
Reformele democratice intreprinse in toate aceste tari au avut atat o componenta sociala (precum reforma agrara de exemplu in Romania, Ungaria, Iugoslavia, Bulgaria, Albania), cat si una institutional politica (proclamarea Republicii Italiene, in 1946, si a Republicii Populare Romane, in 1947).
Ceea ce aparea atunci ca fiind cauza imediata a rupturii de Moscova a comunistilor iugoslavi se prezinta in perspectiva istorica, dupa cum rezulta din documentele continute de arhivele sovietice, iugoslave sau italiene, de exemplu, intr o lumina mult mai incetosata.
Incepand din 1995, el a fost un oaspete obisnuit al televiziunii italiene de stat Rai Due, unde a facut mai multe declaratii cu privire la fenomenul OZN.
Inca o infratire cu Italia La propunerea delegatiei italiene care l-a insotit pe europarlamentarul Giovanni Pittella, Consiliul Judetean Dolj a facut o cerere de infratire a Doljului cu regiunea Basilicata din sudul Italiei, pentru a intesifica schimburile comerciale intre cele doua zone.
Liga Nordului, una dintre cele mai influente miscari secesioniste italiene, a renuntat recent la pretentiile sale cu privire la independenta nordului industrializat fata de sudul eminante agricol.
Prezenta delegatiei italiene la Mangalia este legata si de un alt eveniment, un proiect sportiv si ambiental, "Pedaland spre Est - din delta Padului in delta Dunarii", o calatorie pe bicicleta de-a lungul Romaniei si Bulgariei, intre 9 si 23 iunie 2006.
In poala Babelor astora nepotii au primit o mangaiere aspra cand parintii au plecat sa spele domnesti dosuri italiene pentru cativa firfeurei.
Fortele aeriene italiene, care au fost invitate sa prezinte, la conferinta, informatii despre cazurile investigate de ele, au declinat, din timp, invitatia.
Ma descurc in trei dialecte italiene, dar nu asta este problema. Multi vorbesc engleza si putini stiu ce au de facut.
"Nu vreau sa intru in date tehnice, dar, de exemplu in Irak, trupele romanesti se aflau sub comanda, logistica, trupelor italiene, iar Italia isi retrage oamenii din zona...", a mai argumentat consilierul judetean, care a adaugat ca "de la anul se retrag toti militarii straini din Irak, in afara de Polonia si Anglia si nu inteleg de ce n-am face si noi acelasi lucru".
Oficial, PD va incerca sa ajute romanii in problemele pe care le au, fara a interveni insa in problemele administratiei italiene.
Potrivit agentiei italiene de presa ANSA, functionarul implicat se numeste Giancarlo Ciotti, de 46 de ani. Cei doi complici ai sai sunt antreprenorul imobiliar Angelo Troiano si asistentul eurodeputatului de centru-stanga Gianni Rivera, Sergio Tricarico.
Trebuie sa avem o atitudine demna", a mai adaugat Gusa, precizand ca membrii PIN vor picheta in cursul zilei de duminica sediile consulatelor italiene de la Bucuresti si de la Timisoara.
Eurodeputata Alessandra Mussolini, membra a formatiunii italiene Alternativa Sociala, a anuntat vineri retragerea din grupul Identitate, Traditie, Suveranitate (ITS) din Parlamentul European, ca reactie la "ofensele" aduse familiei sale de catre liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, relateaza ASGMedia, preluata de Mediafax.
Acesta sustine ca "acei copaci, din zona Strazii Italiene, asigurau o protectie fonica pentru blocurile din jur si oxigenul pentru sute de persoane, asa cum rezulta din calculele facute de Lucia Varga.
google-analytics.com