Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (3.15 secunde)
Cangelosi a mai spus ca, in prezent, la fabrica de anvelope lucreaza circa 1.500 de oameni, iar in total, numarul angajatilor companiei italiene in Romania este de circa 2.000 la cele trei fabrici.
Ne descrie uimitor de frumos directorul firmei italiene, Gian Luca Gambetta: ' Gradina este un intreg: culori, parfumuri, sentimente. Gradinile se schimba in fiecare anotimp asa cum se pot schimba sentimentele noastre .
Ancheta a fost lansata dupa ce Fiscul italian a descoperit doua tranzactii suspecte intre Banca Vaticanului si doua banci italiene diferite.
Programul noii filiale a Confindustria Romania la Targu Mures va fi unul ambitios, ce prevede intalniri lunare cu experti si reprezentanti ai Confindustria Romania pe teme de interes major pentru societatile italiene asociate, precum:
Liderii G7 au anuntat ca sunt pregatiti sa ia masuri coordonate "pentru a asigura stabilitatea si lichiditatea pietelor financiare", iar Banca Centrala Europeana a sugerat ca este pregatita sa inceapa sa cumpere obligatiuni de stat italiene si spaniole de pe piata secundara, pentru a combate efectul de contagiune al crizei datoriilor de stat.
Primul canal digital bilingv in romana si italiana, transmis pe frecventele tv italiene cu o grila proprie de programe, CASAMIA TV, a debutat oficial chiar luna aceasta.
Avem ambitia sa producem aici cel mai bun vin din lume, pentru ca am gasit un teren foarte bun, mult entuziasm, dar si parteneri interesati nu numai de partea financiara, care este suta la suta romaneasca in acest proiect, ci si de partea calitativa a lucrurilor", a declarat, joi, enologul italian Luca Maroni, la un eveniment de degustare de vinuri italiene organizat la Ambasada Italiei la Bucuresti.
Transportorul amfibiu IVECO Super AV 8x8, cel mai modern dar si cel mai performant vehicul amfibiu blindat din clasa sa, este in perioada de testare finala a puscasilor marini americani si a trupelor italiene.
Lotul al doilea, de 24,2 kilometri, va fi proiectat si construit de asocierea de firme italiene si romanesti RCM Construzioni/ Imob Lux Construct /Consinit /Societatea de Constructii Napoca/ Impresa Ferrara S.N.C Di Angela & Rossella Ferrara/ T Dancor RomConstruct / Shelter Construct/ Associazione Cooperativa Muratori & Affini Ravenna/ Schiavo & C/Eurocerad International.
Petrecerea tematica a adus un hommage a La Cinecitta atat prin decorul gradinii ce amintea de celebrele filme cult ale lui Antonioni sau Fellini, cat si prin muzica lui Nino Rotta, specialitatile culinare rafinate italiene si dress-code-ul petrecerii, care impunea multa creativitate, oaspetii fiind invitati sa se imagineze un personaj din filmele lui Fellini.
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
Cate echipe italiene a antrenat Mihai Lucescu in cariera sa? a. 1 b. 2 c. 3 d. 4 7. Care a fost scorul in finala de Cupa UEFA dintre Sahtior si Werder Bremen, castigata de echipa lui Mircea Lucescu?
Mai inainte, dupa "Olimpico", ziarele italiene, adica "Gazzetta", "Corriere" si "Tuttosport", au scris pe prima pagina, la unison, ceva de genul "'Il Luce' a venit la Roma sa arate fotbalului nostru ce antrenor am pierdut".
Fetele noastre au facut o frumoasa impresie prin modul in care au evoluat si prin cunostintele tehnice si tactice pe care le-au etalat, fiind apreciate pe site-ul oficial al federatiei italiene", a spus ieri antrenorul Dumitru Popescu.
Fiorentina ocupa locul 15 in clasamentul primei ligi italiene, in timp ce Cesena se afla pe ultima pozitie, a 20-a.
Internationalul roman Stefan Radu a fost audiat, miercuri seara, timp de o ora si jumatate, de procurorul federal Stefano Palazzi din cadrul Federatiei Italiene de Fotbal (FIGC), in legatura cu gestul asemanator salutului nazist facut la finalul meciului castigat de Lazio, 3-1, cu Napoli, in Serie A, din 7 aprilie, din etapa a 31-a din Serie A.
Rememorand intalnirile dintre Fiorentina si Universitatea, fostul mare jucator al echipei italiene, Antognoni, a spus ca echipa din Banie a fost foarte buna, altfel nu ar fi reusit sa elimine formatii titrate precum Fiorentina, Kaiserslautern, Bordeaux.
Asta s-a intamplat, dupa ce si-a reziliat contractul cu Cesena in urma retrogradarii formatiei italiene in Serie B. De-a lungul carierei sale, Adrian Mutu a schimbat noua echipe,printre care Inter Milano, Juventus Torino, Fiorentina si Chelsea Londra.
Vor fi servite branzeturi italiene, fructe de mare, salate exotice, preparate din vanat, turnedo de vita Rossini, dar si sarmalute in cuib de mamaliga, peste de Dunare si vin romanesc.
google-analytics.com