Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (2.71 secunde)
Emil Spiac din Arad a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Manu Nasiri a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Angela Marincea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
"100% ce avem noi este indian! In principiu, ma refer la bijuterii si articole vestimentare, plus accesorii si decoratiuni indiene", ne-a spus Simona Uddin.
"De un an si jumatate ma ocup de bijuterii cu Swarovski! Cumpar pietrele din afara. Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat!
de la braduti in miniatura si jucarii, la cele mai delicioase dulciuri, decoratiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat. ... Doamnele isi pot asigura tinuta de sarbatori de la expozantii care prezinta piese vestimentare sau pot alege din paleta de bijuterii unicat, realizate manual, special pentru aceast targ.
coliere din melci - la 10 RON, bijuterii din lemn, bijuterii din lemn, precum bratari din lemn - la 10 RON, bratari din margele - la 10 RON, cercei din pietre semipretioase - la 10 RON perechea, cercei din hartie (origami) - la 10 RON perechea", a mai precizat Stelian Popa.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
ceramica, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, cauce si ibrice de alama, ii si marame, scoarte si cergi, icoane si pristolnice, bijuterii, zgardane, obiecte realizate din lana si crosetate, casete si cutii, brose si vestimentatie, toate realizate de mana, cu pricepere.
Ca pasiune, ii place sa picteze si de ceva vreme s-a apucat sa creeze bijuterii hand-made pictate cu acril: este vorba despre pandantive ce costa intre 5 - 20 RON.
"De peste doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
O puteti gasi in aceasta perioada, pana vineri, 10 aprilie, la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, organizat cu ocazia sarbatorilor pascale, alaturi de mama ei, Angela Avram, care creeaza bijuterii inedite.
Intrarea este libera! "La standul meu gasiti bijuterii vechi din argint! ... Si tatal meu, Aurica, era si el pasionat de bijuterii vechi!
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, a participat recent la targul colectionarilor ai anticarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "La standul meu gasiti bijuterii vechi din argint! ... Si tatal meu, Aurica, era si el pasionat de bijuterii vechi!
Impreunari indraznete de piele si tull, croset si voal, flori create si pictate manual aplicate pe tinute sau in compozitii care sa alcatuiasca manecile bluzei sau ale rochiei, voal natural cu insertii de catifea cu efect tridimensional, bijuterii facute manual, din piele, cristale, crostet, genti brodate sau pictate manual sau manomecanic, din materiale textile sau din textile combinate cu piele, toate sunt elemente noi si aduc prospetime colectiei.
Magazinul este situat la etajul al doilea al Cocor Shopping Center, si de-acum inainte veri putea admira si achizitiona creatiile designerului Alina Marica, adevarate bijuterii vestimentare in tendinte, cu un touch de broderie traditionala.
Asadar, in magazinul AMAZING Jewelry din Promenada, vineri, 28 septembrie, incepand cu ora 16.00, au putut descoperi ultimele trenduri in materie de bijuterii pentru mirese, sa afle noutati despre make-up si hairstyling (Dana Visanescu a fost cea care s-a ocupat de fiecare femeie care a pasit pragul magazinului si i-a schimbat look-ul).
Casa Smarandescu din Valcea participa cu bijuterii superbe, in acest week-end, la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Aflu de la Cristina ca panselutele sunt cele mai cautate in ce priveste aceste bijuterii inedite. ... De trei ani, Cristina se ocupa de bijuterii.
Zilele acestea, il puteti gasi cu un stand cu bijuterii din cristale la Targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... bijuterii din pirita, rodonit, hematit, malachit si amazonit.
google-analytics.com