Cautare

213 de rezultate pentru "berea costica" (7.61 secunde)
Berea favorizeaza aparitia cancerului de colon, iar alcoolurile tari favorizeaza cancerul de ficat. De asemenea, consumul exagerat de sare prezinta un risc al imbolnavirii de cancer, de 7 ori mai mare comparativ cu un consum moderat (maximum 6 grame pe zi).
A se lua in calcul, totusi, ca n-am socotit mofturi precum berea si tutunul sau iesitul in club macar o singura data pe luna.
Nu au inteles nici cum este cu aplicarea manu militari a legii, pentru ca nu au trait pe pielea lor direct, niciodata, nicio rigoare, in afara de aceea ca li s-au terminat tigarile si berea si trebuie sa-si traga treningul pe ei, ca sa coboare pana la pravalie.
Ca de fiecare data, din peisajul sarbatorii de 1 Mai nu va lipsi fumul gratarelor pe care vor sfarai mici si nici berea.
Astfel, reprezentantii in teritoriu ai acestor partide au reusit sa reduca drastic din cheltuielile de campanie electorala deoarece alaturand sediul barului au acces permanent si gratuit la barometrul politic local (adica nu mai au nevoie de angajarea vreunor profesionisti intr-ale sondajelor), iar campania se poate desfasura in cele mai bune conditii, alegatorii avand acces la bere (la tara berea e bautura de boier, tuica la PET fiind regina!), iar pentru distrarea acestora nu mai este nevoie de vreun artist de renume local sau national deoarece exista CD-uri cu manele, bineinteles ascultate in incinta locatiilor respective cu certificare de copyright
Preturile la mobila si la produse din lemn vor creste in urmatoarea perioada cu 8-12%, a declarat Ioan Berea, presedintele Asociatiei Forestierilor din Romania.
Potrivit datelor furnizate de agentia de monitorizare a pietei, ACNielsen, berea Bürger s-a situat in august pe primul loc pe piata romaneasca de retail, cu o cota de piata de 15 procente.
In privinta berii, o mare parte dintre consumatori se orienteaza spre berea Burger sau Meister. "Comparativ cu anul precedent, preconizam un consum ridicat de vinuri varsate.
Participantii la loterie au trebuit sa achizitioneze din magazinele participante cate un bax din berea BÜRGER de 2l si un bax de suc FRUTTI FRESH de 2l.
De asemenea, in ianuarie 2005, produsele food, bauturile racoritoare si berea produse de Grupul European Drinks inregistreaza o crestere a vanzarilor de peste 30% fata de ianuarie 2004.
Pe langa agregatele de tehnica a frigului, si racoritoarele si berea au inregistrat niveluri record de vanzari. Alte produse aflate la mare cautare in aceste zile sunt cremele pentru protectie solara si accesoriile care ne feresc de ultravioletele nocive (ochelari de soare si palarii).
Asa se face ca la capitolul Fondul National de Sanatate, din cadrul pachetului de legi amintit, se spune ca "in scopul combaterii consumului excesiv de produse din tutun si bauturi alcoolice, altele decat vinul si berea, prevazute in prezenta lege, precum si pentru finantarea cheltuielilor de sanatate, se constituie, potrivit prezentei legi, Fondul National de Sanatate".
Din categoria marcilor aflate inca pe piata fac parte electronicele si electrocasnicele Arctic, biscuitii Eugenia, bomboanele Mentosan, detergentul Dero, tigarile Carpati, aftershave-ul Tarr, incaltamintea Otter sau berea Ursus.
Chiar si berea avea alt gust. Nu mai regasesc atmosfera aceea, oamenii vin la iarba verde numai sa se indoape si sa paraseasca locul imediat".
Combaterea consumului excesiv de tigari sustine evaziunea fiscala Fondurile obtinute din taxa pe viciu urmeaza sa fie folosite atat pentru finantarea domeniului sanitar, cat si pentru programele nationale de combatere a consumului excesiv de produse din tutun si alcool, altele decat vinul si berea.
Compania Braun Union Romania a realizat, la Constanta, investitii de peste 8 milioane de euro si triplarea capacitatii de productie la fabrica de bere din localitate.
Spre exemplu, la alcoolul etilic, acciza a crescut de la 550 la 750 de euro pe hectolitru, odata cu introducerea taxei pe viciu, afirma vicepresedintele GARANT. Masura de scumpire a accizelor vizeaza si alte bauturi, ca berea si produsele intermediare.
In ceea ce priveste berea, romanii si italienii platesc la fel, adica aproximativ trei lei. Daca preturile din Romania sunt aproximativ egale cu cele din Anglia sau Italia, nu acelasi lucru se poate spune si despre salarii, unde gasim diferente foarte mari.
Taxa pe viciu, introdusa la mijlocul anului 2006 la initiativa ministrului Sanatatii, a urmarit combaterea consumului excesiv de produse din tutun si bauturi alcoolice, altele decit vinul si berea.
Printre acestea se numara zacusca ardeleneasca, berea, mierea de albine, pasta de mici, cremvurstii, diverse sortimente de paine, printre care painea cu cartofi si bineinteles traditionala branza de Sibiu.
google-analytics.com