Agerpres informeaza : Europarlamentarul Daciana Sarbu la cafeneaua politica a femeilor din USL Suceava
Europarlamentara social-democrat Daciana Sarbu s-a intalnit sambata, la Suceava, cu membre si simpatizante ale USL, in cadrul unei actiuni politice organizate de liderii uniunii, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES de Biroul de presa al PSD Suceava.
Daciana Sarbu a fost prezenta, sambata dimineata, in cartierul sucevean Burdujeni unde social-democratii au organizat o actiune de testare gratuita a glicemiei pentru locuitorii din zona, dupa care, in jurul pranzului a participat la o cafenea politica la Galeria de arta din cadrul Shopping City Center unde au venit peste 200 de membre si simpatizante ale USL.
In comunicatul de presa se mai arata ca presedintii PSD si PNL, Victor Ponta si, respectiv, Crin Antonescu, au participat duminica la o dezbatere politica cu membrii si simpatizantii USL Suceava, actiune la care a fost prezenta si europarlamentara Daciana Sarbu.
Potrivit liderului judetean al PSD Suceava, deputatul Ioan Catalin Nechifor, cei doi copresedinti ai USL au stat de vorba cu sucevenii, pentru a da un mesaj clar despre ceea ce USL isi propune sa faca si care este oferta politica a acestei aliante ca alternativa la actuala putere democrat-liberala.
‘Vrem sa dam un mesaj clar. Reiteram ideea ca avem un program de guvernare clar, pe etape, cu o componenta sociala a PSD si cu o componenta a PNL de crestere economica, care inseamna o dezvoltare echilibrata si armonioasa‘, a spus Nechifor.