AmosNews informeaza: Ponta: Si eu si Crin Antonescu ne dorim, poate, cel mai mult sa castigam judetul Suceava
Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat luni, la Suceava,in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Casa Culturii, cu membrii USL din judet ca "Gheorghe Flutur va fi numarul unu si printre detinutii PDL, dupa 2012. Acum e cel mai detestat ciocoi portocaliu din Romania. Dupa vizitele din Maramures si Neamt, lectia de invatat pentru USL e clara. Nici la anul nu vom avea alegeri democratice, ci doar alegeri pentru democratie".
Liderul PSD a afirmat ca din discutiile pe care le-a avut la Suceava cu localnicii, si-a dat seama ca metodele sunt doua: dosare si amenintari pentru cine nu se supune PDL.
"Campania consta in bani si pachete. Unii oameni se tem sa iasa la vot, altii primesc pachete. Oamenii sa le ia banii si pachetele si sa nu ii voteze pentru ca nu merita. E revoltator ce s-a intamplat la Putna azi. Sa intrerupi slujba pentru o publicitate politica cu Gheorghe Flutur. E o porcarie atat de mare, ca trebuie reclamata. Nici Flutur si nici Pinalti nu dau cadouri electorale din buzunarul loc. Nu sunt filantropi. Ei dau cadouri din banii luati de la oameni. Vom interzice imediat ce avem o majoritate, traseismul politic si orice fel de mita electorala", a spus Ponta.
Social democratul a subliniat ca imediat ce USL va ajunge la guvernare, va interzice mita de la bugetul de stat inainte de alegeri. "Se va numi Legea anti-Udrea. Ca Udrea e substantiv comun pentru spaga de la buget. Cand avem majoritatea, vom vota acest lucru. Daca vom castiga alegerile, legea se va aplica. In cazul furtului de voturi in Parlament, spre exemplu, si dat in direct la televizor .Teancurile de dosare pentru Flutur si Pinalti vor fi rezolvate conform legii. Vom lua de pe procurori apasarea ca sunt sub presedinte sau ministru. Credeti ca DNA Suceava are voie sa finalizeze cu Flutur cat timp conduce Morar DNA? Viitorul premier nu il va mai ajuta pe Flutur sa isi rezolve dosarele", a afirmat liderul PSD.