Cautare

190 de rezultate pentru "baiatul" (2.65 secunde)
- De unde Carmen Dan concluzioneaza ca se spala pe maini precum Pilat. Baiatul acela din Pont, trimis in Iudeea sa ii ajute pe evrei sa se integreze in Imperiul Roman.
- ANCOM-ul lui Grindeanu (ce bine a cazut baiatul din fotoliul de premier!) anunta ca Romania dispune de 5 milioane linii de internet, dintre care 2 milioane prin fibra optica - mai mult decat in tari dezvoltate.
Ca de exemplu una bucata democrat (nu dam nume, ca sa nu se simta "lezati” in amorul propriu ceilalti stangaci ai Aliantei), care se sparge in figuri si smecherii de baiatul lui tata cu relatii la Basescu.
Conflictul a inceput, potrivit anchetatorilor, dupa ce barbatul in varsta de 58 de ani a mers in sat sa-si cheme acasa baiatul de 21 de ani, care petrecea la un local impreuna cu mai multi prieteni, potrivit mediafax.ro.
N-ar fi crezut ca tocmai baiatul vecinilor saraci o sa fie cel adulat, in detrimentul nepotului princiar. Asa se intampla cand lasi treburile interne ale Imparatiei pe mana slugilor cucernice care te tradeaza fara nici o remuscare, pentru o rasplata mai mare.
Daca amaraciunea este de inteles, la fel ca si dorinta de a-si ajuta baiatul, mijloacele pe care le-a ales nu sunt dintre cele mai stimabile.
Baiatul, aflat la volan, urma sa sustina peste citeva zile examenul de bacalaureat. Fata promova in ultima clasa de liceu.
Baiatul din comuna Cotul Vaii a fost muscat de caini, iar atacul a fost fatal. Ajunsi in zona, medicii SMURD au incercat sa il salvez, dar nu au mai putut face nimic pentru viata copilului.
Dar baiatul a gasit o slujba mai buna si-si va lua un apartament, iar fata se pregateste de admitere la facultate.
Fostul international roman si o legenda a Rapidului, Adrian Iencsi, spune ca viitorul selectioner, cel mai probabil Edi Iordanescu, are nevoie de sustinere pentru a avea rezultatele asteptate.
Imaginea de baiatul bun de la PD, hotarat sa stoarca de la datornici si ultimii banuti datorati catre stat. Aiurea!
Calculele care indicau ca baiatul de la municipiu - Mironescu - iese castigator au fost cumparate. Banul a dat verdictul.
Oricum, baiatul, cucerit de noua descoperire, a reusit sa inteleaga de cateva ori acele glasuri misterioase venite de departe: „Aici, Vocea Americii!“ sau „Romani!
Esti tu sau baiatul tau sau fata ta, cu o viata pe care nu poti sa o marturisesti, dar pe care o intelegi fara cuvinte.
Femeia a avut un adevarat soc, pentru ca stia ca baiatul se afla la exercitii militare, nicidecum la razboi. Abia dupa ce a vazut videoclipul a aflat ce se intampla in tara vecina, pentru ca presa din Rusia a pastrat tacerea privind invadarea Ucrainei.
Se pare ca baiatul a vrut sa ii dea ceva de mancare, moment in care cainele a sarit pur si simplu pe el.
Daca ai lui nu erau atit de saraci incit sa aiba nevoie de lut pentru casa, daca nu am fi o tara atit de ignoranta cind vine vorba sa izolam accesul la utilaje sau accesorii de constructii potential periculoase, daca baiatul avea o familie care sa-si fi permis sa-l trimita in vacanta...
Baiatul nu stralucea deloc, dar nimeni nu era suparat pe el si l-au scos inginer ca pe multi altii. Iata ca deunazi il vad pe individ explicand cum este cu turismul romanesc, cu economia, cu investitiile, cu comertul.
"Harmani" e de fapt o redingota, baiatul avea si joben si cristale Svarowski pe el si baston. Concluzia: daca astea sunt "valorile" cu care tv-ul ne bombardeaza si la care ne zgaim ochii, viitorul suna...
Canada l-a primit foarte bine, i-a dat o slujba, o casuta, o bucata de teren pe care isi face damblaua cu gradinaritul, si-a adus nevasta si copilul, nevasta a murit de cancer, iar baiatul s-a intors in Romania, nu s-a putut adapta.
google-analytics.com