Cautare

190 de rezultate pentru "baiatul" (3.12 secunde)
Baiatul isi cumparase arme de ziua lui. Inainte sa plece de acasa, si-a ucis bunica. Apoi a intrat intr-o scoala primara, in care invata copii cu varste intre 6 si 10 ani, si a deschis focul, la intamplare.
Baiatul s-a lasat de scoala, a inceput o adevarata afacere din care, insa, a iesit falimentar si a ajuns si dupa gratii.
unul pentru baiatul care trebuie tinut la respect, altul pentru anumiti din presa, altul pentru X sau Y etc. In rest, sa vina alegerile, ca sondaju‘-i gata praf!
Chitaristul Mick Box, "baiatul" asta care a implinit 60 de ani, canta in "Uriah Heep" din 1969. Ma rog sa aiba probleme cu ochii ca sa nu se intrebe:
Insa starea lui s-a inrautatit, iar baiatul a murit in urma cu putin timp. Fata avea mai multe rani la picioare, cand a fost gasita de medici.
Abia dupa luni de zile, la seceris, baiatul a aparut intr-un lan de grau, mort, la foarte mica distanta de locul disparitiei, demonstrand ca toate procedeele folosite in cautarea sa au fost complet ineficiente.
Cand am ajuns la Ambasada Romaniei, am vrut sa fac o poza in fata Ambasadei, dar baiatul care o pazea, mi-a interzis foarte raspicat, ca n-am voie sa fac poze!
Imi doresc ca la acest moment aniversar sa cant alaturi de sotul meu, Florin Ochescu, si baiatul meu, Iulian Ochescu, pe aceeasi scena.
Baiatul a imprumutat masina unui prieten, si la doar 2 kilometri de casa, a pierdut controlul volanului. Tanarul s-a rostogolit de cateva ori si a murit strivit intre fiare.
Sunt baiatul din spatele camerelor de filmat si ale aparatelor de fotografiat cum s-ar spune... De pe la jumatatea acestui an, am inceput colaborari cu cateva persoane pasioante de acesta arta, fotografia.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
"Pe baiatul meu, Dan, l-au chemat politistii... Mi-a spus doar ca au gasit la vecinu’ in casa niste cutii cu sticle de ketamina, pe care le-au luat", a spus Floarea Cristea.
Edilul localitatii Poarta Alba ar fi lovit-o pe agenta dupa ce baiatul lui de 16 ani a fost prins la volanul unei masini in timpului unui control de rutina.
Baiatul era un fost elev al aceluiasi liceu, care a fost exmatriculat din motive disciplinare. Potrivit unor reprezentanti ai Parchetului Dolj, din primele cercetari a reiesit ca in urma cu cateva zile, a avut loc un conflict intre fratele agresorului si un prieten al elevului care a fost ucis.
Baiatul a intrat in transa dupa ce a consumat ierburile otravite si a inceput sa atace, din senin, oamenii pe strada.
Initial n-a spus ce s-a intamplat cu el, ba chiar a vrut sa dea de inteles ca baiatul s-a inecat cu lapte.
Pe de alta parte, Doina Stoica, mama lui Bogdan Mitu, spune ca baiatul ei nu ar fi fost in stare de o asemenea grozavie, mai ales pentru ca nu i-ar fi permis starea de sanatate.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
"Baiatul o fost dus de aici, din localitate, cu salvarea la judet si inca nu stiu ce s-a intamplat. Copilul este bolnav, face dializa pentru ca necesita un transplant de rinichi", a declarat tatal copilului.
Incendiul in care trei copii si-au pierdut viata in Bucuresti ar fi pornit de la o bricheta cu care unul dintre copii, respectiv baiatul de sase ani, s-ar fi jucat in casa.
google-analytics.com