Cautare

190 de rezultate pentru "baiatul" (3.61 secunde)
Si cand i-a taiat accesul la internet acasa, baiatul a ratacit prin cartier pentru a reusi sa se conecteze la retelele wireless ale vecinilor.
A plecat din casa parinteasca de chirpici si fara toate sipcile din gard, dar nu vrea sex oral, crezand ca baiatul ala bogat si cam fraier o va lua de nevasta pentru ochii ei frumosi.
Ma bucur ca am o persoana din familie alaturi, o persoana de incredere cu care pot sa-mi las baiatul atunci cand plec la concerte", a mai completat Silvia de la Pin-Up Girls, care se pregateste sa vina la Bucuresti la inceputul lunii decembrie.
Daca baiatul era iute de picior si o ajungea, iar fata il placea, goana se sfarsea cu un sarut in vazul tuturor.
"Am considerat ca foarte multi dintre noi se regasesc in versurile acestui cantec si ca subliniaza perfect iubirea pe care o poarta baiatul pentru fata, dar si finalul fericit, pentru ca fata accepta si traiesc foarte frumos pana la adanci batraneti.
"Ma bucur ca am mai facut un videoclip impreuna cu baiatul meu, al doilea clip dupa "Doar o data-i Craciunul", filmat in 2004, cand Radu-Stefan avea doar 2 ani.
Oricum, ei o ajuta sa-si creasca baiatul, iar ea lucreaza cu ei. Prodan astia au niste afaceri in Mamaia si ea le tine contabilitatea.
Nu a intalnit baiatul potrivit, ba mai mult, acesta a abuzat de inocenta ei si a fortat-o sa renunte la virginitate, impotriva vointei sale.
Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia.
Judecatorii au reintrodus pe rol dosarul in care Marina Almasan ii cere lui Victor Socaciu pensie alimentara pentru Victoras, baiatul de 16 ani al celor doi.
Ea petrece foarte mult timp in Elvetia, tara in care locuieste sora sa si studiaza baiatul ei, pe care-l are cu Florin Ochescu jr., actualmente sotul Silviei Dumitrescu.
Sa-ti traiasca baiatul, e foarte frumos si cine stie, poate iti va calca pe urme. - Viorica Ifrim: Sincere felicitari, tatal tau a fost si a ramas un monstru sacru al teatrului romanesc.
Baiatul avea doar 24 de ani cand a decis sa-si puna capat zilelelor. Insa evenimentele tragice care i-au marcat viata lui Calinescu este mult mai lung.
- Cineva, superficial, ar fi spus ca baiatul asta invitat in fata dumneavoastra are un discurs anti-european. Noi, in 1989, am iesit din gradina zoologica si am fugit innebuniti incolo.
BORNS, baiatul cu alura misterioasa, desprins parca din povestile fantastice ale lui Lewis Carroll, a lansat cel de-al doilea album de studio din cariera, Blue Madonna.
Cleptoman din fire, baiatul intra frecvent in bucluc. Ingerul pazitor il reprezinta una dintre bunici, care il ia sub aripa ei protectiva.
Dar cand au vazut ca baiatul fermierului avea un picior rupt, l-au lasat la vatra. Toata lumea era fericita pentru norocul fermierului.
Preturile variaza in functie de modelul fiecaruia si sunt la 30 RON, 40 RON, 150 RON. Cele mai cautate sunt seturile personalizate, de exemplu, fetita cu balonl sau baiatul cu mingea.
"Dupa ce il adorm pe Mihaita (baiatul pe care-l are cu Doru Tinca, iubitul ei, n.r.) obisnuiesc sa-mi fac ceai cu ghimbir proaspat.
"In special baiatul care este in Bucuresti le oferea excursii peste tot. La noi in tara au vazut tot si acum le-a oferit excursia asta...", povesteste o vecina.
google-analytics.com