Cautare

190 de rezultate pentru "baiatul" (2.53 secunde)
Dan si Daniela Constatin si-au vazut baiatul, pe Radu, la cununia religioasa, in postura barbatului responsabil, constient de "sarcina" ce apasa pe umerii sai:
Baiatul a spus ca fratele lui a fost prins de cainii maidanezi. Femeia a anuntat Politia, copilul de 4 ani fiind gasit mort, intr-un tufis.
Iar cel mai afectat este baiatul cel mare, de 6 ani, Andrei. "Imi spune intruna ca nu a fost vina lui, ca a fugit, pentru ca altfel il mancau cainii si pe el.
Eu, Sfinte Parinte Nectarie, mare facatorule de minuni, ma voi tine de promisiunile facute tie, voi intretine acest site atat cat voi putea si voi veni in Grecia la Sfanta Manastirea ta din insula Eghina, cu baiatul meu sanatos.
Simtind ca se stinge, pilotul a vrut ca baiatul sau care il astepta acasa, in Bucuresti, sa afle cat de tare l-a iubit.
"de unde stiau ei atunci ca pe baiatul meu il va chema Flavian?"... Dupa 2005, DB spune ca "am mai vazut cateva zeci de fenomene OZN si nu am fost singur;
Inainte ca baiatul sa poata intelege mai mult, ceva l-a aruncat la pamant si si-a pierdut cunostinta. Cand si-a revenit, atat gigantii cat si porcul disparusera fara urma.
Poliția chineza a gasit un bilet de adio, scris de baiatul cel mare al femeii, in care copilul scrie ca stie ca ei sunt o problema si o greutate uriasa pentru ea, asa ca trebuie sa plece.
Baiatul se afla la volanul unui autoturism si cand a vazut-o a simulat ca o calca cu masina. Fata s-a speriat foarte tare, a reusit sa se fereasca si a mers direct la avocata sa care a depus o plangere la politie.
"Nu vreau sa vorbesc de baiatul asta deloc. Stricam evenimentele...". El a precizat, potrivit Mediafax, ca iubita sa, Oana Mizil, care a nascut joi o fetita, primul copil al cuplului, se simte bine.
Ulterior, baiatul a apelat la iubita sa, Cristina P. (17 ani), cu care s-a si intalnit in seara zilei de 13 octombrie, in zona Targu Cucu, pentru a stabili modalitatea de primire a banilor.
Soacra fostului administrator a castigat cu peste 50% din voturile locatarilor si a plecat astfel cu ficusul de pe casa scarii drept recompensa, in timp ce baiatul cu brosurile a cerut un token nou pentru intrat in scara, intrucat cel vechi se zgariase si trebuia sa sune la interfon de fiecare data.
Daniel era baiatul omului de afaceri Marian Ghiata, care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru contrabanda in dosarul Tigareta II.
Cred ca nevasta-sa il amenintase cu moartea daca-i face baiatul de ras in fata fetei asteia de la Bucuresti. Si el era dichisit.
Intr-un interviu acordat pentru Revista VIP, Sorin Grindeanu declara mandru ca de abia asteapta sa ajunga acasa sa isi vada baiatul pe numele Mihai si sa stea alaturi de sotia lui.
Baiatul lui Adrian Paunescu a compus o poezie in care il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: Du-te, neamtule, urgent, afara, ca esti fals si gura ti-e amara, ranjetele-ti sunt tot mai scarboase, du-te, ca ai, totusi, sase case!
O alta mama, tot ieri, mi-a aratat poza cu baiatul ei, de 27 ani de ani, hepatita C netratata, mort anul trecut la Jilava..
Dintr-un capriciu al sistemului s-a spus ca baiatul asta, Victor Ponta, care a tradat atat de bine in 2009 cu ocazia alegerilor merita rasplatit, a afirmat Cozmin Gusa, adaugand ca Congresul PSD s-a destabilizat si a fost ales Ponta, care a facut un joc dublu impreuna cu Sebastian Ghita:
Baiatul pe care-l viseaza ca le aduce apa ca sa le astampere setea se crede ca este viitorul lor sot.
Magda Vasiliu a publicat recent o imagine cu baiatul si cu sotul ei la malul marii, aratand ca situatia micutului s-a imbunatatit considerabil, iar Vlad a putut sa iasa din spital.
google-analytics.com