Cautare

560 de rezultate pentru "avram iancu turda nr 25" (2.61 secunde)
Mutiu, Limaj, Antoche, Issah, Iancu, Balaure, Oroian, Buhacianu, Babic ANTRENOR: ... Straton, Tircoveanu, Turda, Calcan, Dobrosavlevici, Hanne, Croitoru, Biri, Brendon ANTRENOR:
Tofan, Turda, Cestor, Latovlevici - Meza, Njike - Isfan, Donisa, Bertrand - Garita Rezerve: ... Iancu, A. Chitu - Compagno Rezerve:
In cursa pentru functia suprema in fotbalul romanesc s-au mai inscris presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puscas si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.
Presedintele CNIPMMR a incheiat prin a spune ca daca Avram va valida ordinul "ii vom cere imediat demisia". ... "Am fost dusi cu vorba de Marian Avram, care pe parcursul negocierilor ne-a dat impresia ca este de acord cu modificarile solicitate de noi", a declarat Sorin Minea.
Consilierul judetean Costel Avram, prieten si fost coleg de partid cu Raj Tunaru, a declarat ieri la Petrosani, in cadrul unei conferinte de presa, ca judecatorii au decis sa-l aresteze din nou pe Tunaru la prima infatisare pentru ca a incalcat procedurile care i-au fost impuse in momentul eliberarii conditionate.
Viceprimarul Tudor Avram a precizat ca o parte din terenurile extravilane ale comunei nou-infiintate au fost trecute in intravilan, marindu-se astfel cuantumul impozitelor.
Contracandidatii sai, ßerban Radulescu si Ioan Avram Muresan, au obtinut 194, respectiv 110 voturi. ... Initial, conducerea partidului a respins candidatura fostului ministru Ioan Avram Muresan, insa acesta a contestat decizia, iar Comitetul National de Conducere (CNC) a decis sambata sa fie acceptat.
Cei doi parlamentari PRM sunt Dumitru Avram si Aurel Ioan Rus.
Cu toate acestea, candidatul PC la Primarie, Razvan Avram, a fost rezervat in declaratii, precizand ca abia astazi se va lua o decizie pentru turul doi. "Inca nu am luat o decizie, tot ce va pot spune este ca Partidul Conservator nu va va dezamagi", a spus Avram.
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Liviu Avram) Opozitia nu a inteles nimic din episodul Roberta, pe cand Puterea se pare ca da. ... Liviu Avram este redactor sef adjunct ‘‘Adevarul‘‘
Deputatul neafiliat Marian Avram va vota motiunea de cenzura, el aratand ca motivul plecarii sale din PDL a tinut de faptul ca democrat-liberalii nu au mai avut nevoie de serviciile sale de deputat. ... Deci, voi vota motiunea", a declarat Marian Avram pentru Mediafax.
El este invitatul lui Sorin Avram la emisiunea "Vorbeste liber", de la ora 21.00. Potrivit TVR, ""Cele doua Romanii", cartea pe care Adrian nastase o lanseaza chiar azi, 23 septembrie, este punctul de pornire a discutiei la care Sorin Avram l-a invitat pe politicianul social-democrat".
Sorin Avram) Domnule Klaus Iohannis, aflaram de la televizor ca: - Nu ne mai permitem sa pierdem timpul. Nu vreau sa ajungem in 2018 sau in 2019 si romanii sa intrebe:
De asemenea, mai verificam daca s-a platit contributia la fondul de mediu, precum si existenta contractelor incheiate cu primariile din zona pentru folosirea platformei de depozitare a deseurilor", ne-a declarat purtatorul de cuvint al Garzii de Mediu Galati, Ion Avram.
Sustine directorul Electrocentrale Galati, Roberto Avram, care afirma ca societatea are nevoie de 46 de milioane de dolari pentru achizitionarea combustibilului necesar pentru producerea caldurii in anotimpul friguros.
Trebuie spus ca pompele comercializate in reteaua Bricostore costa intre 2 milioane de lei vechi si 25 de milioane (motopompele). ... Mai departe, directorul tehnic de la Pompe Instal, Sorin Avram, ne-a declarat ca in ultima saptamana numarul de pompe vandute a crescut de peste patru ori.
In urma depistarii virusului gripei aviare in Ungaria, Romania va importa restrictionat carne de pasare din aceasta tara, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Marcel Avram, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Sanatatea Alimentelor.
Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Marian Avram, a declarat, potrivit Mediafax, ca in sectorul produselor alimentare de origine non-animala, cum ar fi berea, vinul, uleiurile vegetale sau panificatia, din totalul de 16.100 de unitati evaluate, sub 10%, respectiv 902 unitati, sunt aliniate la normele europene.
• Despre Carmen Avram: Antena 3 a luat-o de la ProTv ca sa deprofesionalizeze un excelent reporter de politica externa si sa-l transforme in coordonator de emisiuni tip life.
google-analytics.com