Cautare

560 de rezultate pentru "avram iancu turda nr 25" (4.27 secunde)
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. Din 2009, Csibi Barna era asociat al unei firme, iar din aprilie 2011 a devenit unic administrator al respectivei societati comerciale.
La prima reusita Alexa a reluat din 6 metri balonul centrat de Pulhac de pe partea stanga, iar mai apoi a transformat un penalty acordat de centralul Marius Avram pentru un fault in careu al lui Petrovici asupra atacantului dinamovist. ... Popa, Iancu, Filip, Vl.
Nita - Papp (Rapa '69), Luchin, Varela (Tamas '77), Guilherme - Neagu (Iancu '65), Breeveld - Ad. ... Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de Valentin Avram si Vladimir Urzica (rezerva - Ciprian Dansa).
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit duminica la Tebea Presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea, cand a incercat sa patrunda intre oamenii adunati in jurul Complexului Istoric din localitate, pentru a face celebra ‘‘baie de multime‘‘, la finalul ceremoniei de depunere a coroanelor de flori la mormantul lui Avram Iancu.
Marti, 21 aprilie, intre orele 9.15 - 12.00, va avea loc Conferinta Dezbatere "DREPTURILE PACIENTILOR - INTRE TEORIE SI PRACTICA", care se va desfasura la Senatul Romaniei - Sala Avram Iancu.
Avram Iancu nr. 1, Bucuresti, are loc conferinta de presa organizata de Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) impreuna cu Fundatia CMMB.
Deschiderea evenimentului a avut loc vineri, 20 noiembrie, in sala Avram Iancu a Primariei municipiului Zalau, in prezenta ambasadorului Norvegiei in Romania, Tove Bruvik Westberg, a presedintelui Casei Nationala de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, precum si a reprezentantilor autoritatilor locale, furnizorilor de servicii sociale si medicale si membrilor Aliantei Nationale pentru Boli Rare.
Matei Bals" Cu acelasi prilej, va fi lansat proiectul Vaccinarea - un drept fundamental la sanatate” intiat de Fundatia Colegiului Medicilor Bucuresti, impreuna cu partenerii sai. Conferinta are loc la sediul Colegiului Medicilor din Bucuresti, str. Avram Iancu nr. 1.
Evenimentul va avea loc sambata, 11 iunie, incepand cu ora 17:00, la restaurantul Ciao Ragazzi din incinta Polus Center Mall (Strada Avram Iancu 492-500, Floresti).
Vineri, 10 Mai 2019, la Palatul Parlamentului - Senat, Sala Avram Iancu, are loc intalnirea de informare privind monitorizarea respectarii drepturilor persoanelor cu dizabilitati si dezbaterea propunerilor societatii civile - ONG-uri - privind imbunatatirea cadrului legal actual si a procedurilor de monitorizare la nivel national.
Exercitiu de amploare pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj. Scenariul a fost producerea unui accident de aviatie civila cu zeci de morti si raniti.
Avram, Harfas, Dr. Iancu, P. Costea, Gaspar, Chamed Rapid: H. Moldovan - Onea, Sapunaru, Dr. Grigore, Goge - Albu, R.
Covasnenii s-au apropiat la trei puncte de play-off Liga 1, sezonul 2021-2022 Etapa a 25-a Marcatori: ... Valcenu, Avram, P.Costea, Gaspar, Harfas, Iancu, Kanda, Matricardi, Steau.
Grosz - Kanda, Mathaus, Avram, Tala - D. Iancu, Harfas - P. Costea, Ursu, Steau - Gaspar; Rezerve: Bumbar, Maxim, Covaci, Campean, Domsa, Noian;
Ce mai tura-vura, ieri monumentul lui Avram Iancu a fost "cinstit" cu doliul UDMR-ist. Din... "greseala". Ca niste romani prea intelegatori ce suntem (ma enerveaza de mor chestia asta) am putea incadra "gafa" la capitolul "hai, treaca-mearga de la noi si asta".
Situatie incredibila in Alba, acolo unde primarul comunei Avram Iancu si-a dat singur un spor la salariu de 25% si a semnat chiar si autorizatia de constructie pentru casa sa.
Un tanar in varsta de 27 de ani a murit, luni, dupa ce a fost prins sub un tractor, in localitatea Avram Iancu, judetul Bihor.
Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj-Napoca va fi dotat cu camere de recunoastere faciala de ultima generatie. Totul face parte dintr-un proiect de peste 7 milioane de euro, menit sa sporeasca securitatea aeroportului.
Avram, 13. ... Iancu, 19. ... Tala, 25. Matricardi, 8. Santos Da Silva ANTRENOR: Flavius Boroncoi CHINDIA: 33. Cabuz - 16. Butean, 22.
Grosz - Kanda, Matricardi, Avram, Maxim - Harfas, P.Iancu - Ursu, Gaspar, P.Costea - Domsa; Antrenor: Bumba, Campean, Covaci, Mathaus, Noian, Tala, Steau;
google-analytics.com