Cautare

560 de rezultate pentru "avram iancu turda nr 25" (7.27 secunde)
Nina Turcan si una dintre fiicele ei, Cristina Avram, au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Fiica ei, Cristina Avram, este si ea pasionata de cristale.
De asemenea, impreuna cu prietenul sau, geologul Avram Burlacu, el insusi autor de articole in mai multe reviste, a scris un material intitulat Adevarul despre fiintele extraterestre care viziteaza Terra. ... Autorul prezentui articol ar fi dorit sa-l intalneasca personal pe George Parvu si pe Avram Burlacu.
Aviator Stefan Sanaatescu nr. ... - Libraria Cartile Maestrului Interior - Manuela Vlad, 0731.014.257, [email protected] - Asociatia de Terapii Transpersonale - Daniela Avram, 0741.038.750, daniela.avram@calatoriainimii.ro - Centrul Calatoria Inimii - Bogdan Grigoras, 0729.010.787, [email protected] (Surse:
Fostul arbitru Marius Avram (52 de ani), invitat in emisiunea Digi Sport Special, a povestit o intamplare neobisnuita petrecuta in Elvetia.
Petru Avram, fostul director al Administratiei Bazinale de Apa Prut-Barlad, ar fi spalat de acuzatii chiar si in cazul in care abuzul in serviciu va fi dezincriminat sub prejudiciul de 9 mii de lei.
Al doilea set de probleme a fost legat de atribuirea de sedii unor institutii publice, ca fostul Serviciu de Evidenta Informatizata a Persoanei (pasapoarte, buletine, permise si inmatriculari auto), Parchetul de pe linga Tribunalul Satu Mare, Biblioteca Judeteana, Uniunea Culturala "Vatra Romaneasca”, Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale (Centrul de Creatie Populara), Societatea cultural- patriotica "Avram Iancu” si Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 Satu Mare.
In prezenta ministrului Sanatatii, domnul Nicolae Banicioiu, si a reprezentantilor celor mai importante asociatii ale pacientilor din Romania, am incercat sa identificam principalele probleme legislative care trebuie corectate pentru buna functionare a sistemului sanitar din tara noastra. Dezbaterea a avut loc in sala "Avram Iancu" a Senatului Romaniei.
Grupul de tineri maghiari a arborat si o pancarta pe care scria "Dati-ne universitatea inapoi", referin-du-se la Universitatea maghiara "Bolyai", ei afisand mesajul pe toata durata manifestarii de pe Strada Avram Iancu din centrul municipiului Cluj-Napoca.
Orasul unde s-a publicat prima data in Romania capodopera Luceafarul Textul a aparut, gratie omului de cultura Alexadru Djuvara, in paginile ziarului Dunarea, pe 25 iulie 1883, la doar cateva luni dupa ce fusese publicat in ,Almamahul Societatii Studentesti Romania Juna din Viena.
Noua structura politica a Consiliului Local va face ca deciziile sa fie luate mult mai usor", le-a spus primarul celor 25 de consilieri prezenti la sedinta CL. ... Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru.
Cea de a doua etapa se va desfasura in Bihor, in perioada 13-17 noiembrie, cand caravana se va deplasa la Cefa si Avram Iancu, Girisu de Cris si Santandrei, Tauteu si Popesti, Diosig si Rosiori si in Magesti si Auseu.
"Faptele iresponsabile ale acestor tineri se inscriu in aceeasi categorie de denigrare a simbolurilor nationale si batjocorire a sarbatorii nationale a Romaniei ca si gestul UDMR de depunere la statuia lui Avram Iancu din Cluj-Napoca a unei coroane cu panglica mortuara.
Cum ar fi ziua de 1 decembrie, cand, la Cluj, la monumentul lui Avram Iancu, in loc de flori aniversare cu banda tricolora a fost depusa o coroana mortuara cu banda inscriptionata cu negru pe fond alb.
Comisia pentru egalitatea de sanse din Senatul Romaniei, in parteneriat cu Centrul FILIA si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, organizeaza marti, 11 mai 2010, ora 10:00, la Palatul Parlamentului, Sala Avram Iancu, Etaj P1, masa rotunda cu tema:
• Sunteti considerat responsabilul nr.1 pentru directia gresita in care se indreapta tara.
presedinte sustine nobila cauza a cianurilor in Apuseni, ai putea sa crezi ca e vorba de firma romaneasca de minerit "Avram Iancu", care nu e lasata sa lucreze.
De Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, cunoscutul extremist Csibi Barna pune in scena, in centrul municipiului Miercurea Ciuc, procesul, condamnarea si executia prin spanzurare a unei papusi cu chipul lui Avram Iancu.
Arderea reprezentarii lui Avram Iancu, precum si arborarea drapelului secuiesc face parte din acel joc cu simbolurile despre care vorbeam.
Programul simpozionului dedicat aniversarii a 25 ani de la primele alegeri libere din 20 Mai 1990 Sedinta se desfasoara sub inaltul patronaj al SENATULUI ROMANIEI si este organizata de catre Institutul National pentru Studiul Totalitarismului, Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si Asociatia Neguvernamentala Clubul C.P.U.N.
in mod expres, primarul s-a referit la strada Avram Iancu, ajunsa intr-un stadiu avansat de degradare din cauza masinilor de mare tonaj care vin de la Vama Petea.
google-analytics.com