Cautare

560 de rezultate pentru "avram iancu turda nr 25" (2.55 secunde)
Altfel, producatorii dau faliment", a declarat Constantin Iancu, presedintele Asociatiei Producatorilor Agricoli Dolj. ... Noi nu putem sa ne permitem, pentru ca avem nevoie de bani", a mai spus Constantin Iancu.
Dupa mai multe luni de cand se afla la conducerea Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), directorul Iancu Sapera si Stere Economu, purtatorul de cuvant al institutiei, au organizat prima conferinta de presa, vineri 16 august a.c.
Astfel, potrivit directorului Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, Iancu Sapera, fermierii romani vor primi din partea U.E.
Politica externa neprietenoasa fata de Rusia se traduce in preturi record ale gazelor pe piata interna, considera Iulian Iancu, presedintele Comisiei pentru Industrie a Camerei Deputatilor.
Laudat de seful arbitrilor Nicolae Iancu, presedintele Comisiei Centrale de Arbitri (CCA) din cadrul Federatei Romane de Box, a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Iulian Caramida:
Cu toate acestea, Reghecampf este convins ca jucatorii tineri, precum Gabi Iancu sau Nicolae Stanciu, vor reusi sa se impuna si sa-l faca uitat pe Rusescu.
Golurile au fost marcat de Gabriel Iancu, in minutele 64 si ‘80. ... Stanciu (Iancu ‘46), Tanase - Nikolici (Piovaccari ‘57).
Steaua s-a impus prin golul marcat de Gabriel Iancu (49). ... Steaua a marcat in minutul 49, prin Gabi Iancu, care a dejucat pasul la ofsaid al apararii scandinave, si l-a invins pe portarul Adam Larsen Kwarasey cu un sut cu bolta (49).
Dunarea Calarasi a deschis scorul in minutul 70, printr-un gol specaculos, inscris direct din corner de Gabi Iancu. ... Iancu - Ndiaye Rezerve:
Peste 2000 de artisti au urcat pe scena, printre acestia aflandu-se Maria Ciobanu, Ionut si Doinita Dolanescu, orchestra Lautarii” din Chisinau condusa de maestrul Nicolae Botgros, membrii Orchestrei Nationale Valahia”, dirijor Marius Zorila, Mariana Ionescu Capitanescu, Marcela Fota, Steliana Sima, Ansamblul Geghard Dance Ensemble” din Armenia, Floarea Calota si Ioana Calota, Ansamblul Dhoad Gypsies of Rajahstan” din India, Cornelia si Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu si Tudor Furdui Iancu, Ansamblul Lada” din Serbia, Matilda Pascal Cojocarita, Stefan Cigu, Horatiu Cigu si Alin Pascal.
Cristina Iancu a scris acum 21 de ore, pe Facebook, un text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, care stia ca in Romania nu se mai face jurnalism, ca nu se mai poate sau nu se mai vrea:
Vineri, 29 ianuarie, ora 13:00, in spatiul expozitional al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de arta vizuala DE VORBA CU NENEA IANCU - GRAFICA SI CARICATURA.
Colonelului doctor Iancu Mocanu, seful sectiei Chirurgie Cardiovasculara de la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei "Vasile Candea", procurorii militari de la DNA ii fabrica un flagrant si este acuzat de luare de mita de la un pacient.
Cristina Iancu a postat pe pagina sa de Facebook un text despre Festivalul Smart Folk You! ... Puteti citi in continuare postarea scrisa din suflet de Cristina Iancu:
Iancu Guda, presedinte Asociatia Analistilor Financiar-Bancari: ... - Avem un abandon scolar de aproape 25%, ducem copii la clasa a 8-a si 40% nu pot citi un text. ... Iancu Guda, presedinte Asociatia Analistilor Financiar-Bancari:
La varsta de 16 ani, ascultand o placa de-a lui Furdui Iancu la verii mei din Targu Mures, am inceput sa cant "M-o facut maica fecior", iar ei ma incurajau ca le place foarte mult.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca fostul deputat Iulian Iancu, care a fost validat in Parlament pentru un post de membru neexecutiv la ANRE, este un "specialist in energie" si nu cunoaste "daca ar fi lucrat sau ca lucreaza pentru un stat strain".
Fostul deputat PSD Iulian Iancu va fi vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie. Acesta este unul din artizanii legii care a blocat pana de curand exploatarea gazelor din Marea Neagra.
Scandal in Parlament la numirea lui Iulian Iancu in conducerea ANRE. Fostul deputat PSD este acuzat in continuare ca este omul GazProm si ca a blocat legea offshore timp de 3 ani in Parlament.
Otele 9, Postolachi 45 / Iancu 59 Echipele de start: ... Iancu, Van Durmen - Compagno Rezerve: Gurau - Paramatti, R. Grigore, Dr.
google-analytics.com