Cautare

560 de rezultate pentru "avram iancu turda nr 25" (2.63 secunde)
Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat pentru Antena 3 ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%. Iancu a precizat ca acest lucru se intampla din cauza taierii subventiilor la energie termica.
Noul viceprimar al localitatii, Crisan Stanciu, va reprezenta comuna pana cand Curtea Constitutionala va solutiona exceptia de neconstitutionalitate formulata de varul primarului ales, Gheorghe Boldea, care incearca sa impiedice numirea lui Iancu Boldea in functie.
Solicitarea presedintelui Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, social-democratul Iulian Iancu, adresata premierului de a face o analiza in domeniul energiei, a starnit reactia liberalilor. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul constantean Andrian Mihei a criticat initiativa social-democratului Iulian Iancu, liberalul apreciind ca:
Imediat dupa ce au iesit din inchisoare, fratii Iancu au inceput negocierile cu ucrainenii de la Alfa Oil pentru vanzarea pachetului de 98% din capitalul social al Rafo. ... De anul viitor, fratii Iancu vor sa treaca la alt tip de afaceri.
Cumparatorul actiunilor RAFO, firma CalderA International, sustine ca Marian Iancu, presedintele Balkan Petroleum, actionarul majoritar de la RAFO, nu mai vrea sa vanda rafinaria.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje. ... Nimeni altul decat asociatul si prietenul lui Marian Iancu, patronul clubului de fotbal Poli Timisoara.
Cinci inaugurari de magazin la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita ridica reteaua PROFI la 531 de unitati. Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Letea, nr.13, sc. ... Principala, nr.
57‘ Steaua face prima inlocuire - Stanciu ii ia locul lui Iancu.
Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57). ... In minutul 33, Gabi Iancu a executat excelent o lovitura libera din unghi.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos. ... Turda - Bd.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos. ... Turda - Bd.
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ. ... Singurul care a reprezentat administratia locala a fost consilierul local si director al CCDJ, Razvan Avram. ... Poate cel mult o imagine pozitiva pentru CCDJ si pentru Razvan Avram.
Consilierul local Razvan Avram sustine ca atestarea administratorilor de asociatii se face ilegal.
Angela Avram din Oradea a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. ... Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
Portretistul George Avram a terminat Arte Plastice in anii 80. ... In ultimul timp fac monumente funerare sculptate, la comanda, ne-a spus pictorul George Avram. Il gasiti in fiecare zi, langa pod, in parcul cu trandafiri, in apropiere de debarcader sau il puteti suna pe nr.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, a declarat ieri ca presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si Siguranta Alimentelor, democratul Marian Avram, va mai ramane in functie doar pana la restructurarea guvernamentala care va avea loc peste circa doua saptamani.
Conducerea PNTCD a stabilit sambata, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, excluderea din partid a lui Ioan Avram Muresan, din cauza atitudinii echivoce a acestuia in scandalul presupusei mite catre Decebal Traian Remes.
Printre acestea se numara, dupa cum ne-a declarat primarul Avram Ghebenei, realizarea retelei de canalizare, amenajarea bordurilor si a trotuarelor, cat si ridicarea a inca patru sali de clasa pentru scoala din comuna.
Daca de mai bine de o saptamana s-a stiut clar ca presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca, va candida pentru inca un mandat la sefia Consiliului Judetului, iata ca surpriza a venit din partea candidatului pentru Primarie, care pe ultima suta de metri s-a dovedit a fi directorul Centrului Cultural "Dunarea de Jos", Razvan Avram, si nu deputatul Bogdan Ciuca, asa cum se astepta toata lumea.
Conducerea Combinatului nu a anuntat acest incident comisarilor Garzii de Mediu, fapt care constituie infractiune, ne-a declarat purtatorul de cuvint al Garzii de Mediu Galati, Ion Avram. ... De asemenea faptul ca nu s-a anuntat acest incident reprezinta o infractiune", a mai adaugat Ion Avram.
google-analytics.com