Cautare

560 de rezultate pentru "avram iancu turda nr 25" (3.33 secunde)
Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro.
Senatorul PSD Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, cu privire la situatia alocarii de fonduri catre municipiul Turda, judetul Cluj.
Sebes-Turda (70 kilometri) - constructori selectati in timp record Pentru Sebes-Turda (70 kilometri) au fost selectati in timp record constructorii care vor realiza autostrada ce va face legatura intre Autostrada Transilvania si coridorul IV.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante. ... Poate ca nu era rau daca propunea acest lucru inaintea meciului cu Turda. ... Cum echipele sunt "ajutate" de nea Iancu de la BKP, era de asteptat sa castige cine trebuie. ... Ariesul Turda - Liberty Oradea;
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti ; ... Turda - Podul Grant - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos. ... Turda - Bd.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti ; ... Turda - Podul Grant - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos. ... Turda - Bd.
Averescu - Strada Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti ; ... Averescu - Strada Turda - Podul Grant - Soseaua Virtutii ; ... • Soseaua Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare - Bulevardul Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Soseaua Nicolae Titulescu.
Maghiarii extremisti l-au "ucis" pe Iancu Ziua Maghiarilor de Pretutindeni au fost marcata ieri in comunitatile ungare din Romania. Manifestarile au fost duse pana la extrem la Miercurea-Ciuc, unde liderul Garzii Secuiesti, Csibi Barna, l-a "judecat" pe Avram Iancu si l-a "condamnat" la moarte.
Presedintele Comisiei de ancheta privind Ministerul Economiei si Comertului (MEC), deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat ieri, dupa audierea reprezentantilor SC Grivco SA si SC Green Energy SRL, ca din datele prezentate reiese ca acestea au incheiat contracte directe cu societatile producatoare avand ca actionar unic statul.
Constantin Iancu a demisionat din Partidul Democrat-Liberal. Biroul de presa al PD-L Dolj a anuntat ieri ca Iancu a renuntat nu doar la functia de secretar executiv al organizatiei, ci si la calitatea sa de membru al acestui partid. ... Vreau sa imi rezolv problemele personale", a declarat Constantin Iancu.
Iancu: Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea: ... Puteti achizitiona aceste bijuterii semnate Angela Avram pana vineri, 10 aprilie, de la standul Angelei Avram din Parcul Cismigiu.
Producatorii de lapte, miere sau alte produse animale si agricole vor plati tarife de inregistrare cuprinse intre 10 si 500 de lei in functie de produsele vindute, a declarat vineri presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Marian Avram.
Condescu, suparat pe Avram Presedintele gorjean, Marin Condescu, l-a acuzat pe centralul Marius Avram, care a oficiat in partida cu Steaua, ca le-a dat prea usor cartonase galbene jucatorilor lui Petre Grigoras aflati in prag de suspendare pentru a ajuta echipa tatalui sau, Astra.
Grupul austriac Venta Real Estate va inaugura, in 15 noiembrie, centrul comercial Solaris Shopping Park, cu o suprafata de 10.000 mp, investitie cu o valoare de peste 10 milioane de euro, situat intre orasele Turda si Campia Turzii din judetul Cluj.
El i-a criticat pe cei care vin acolo pentru campanie electorala, invocandu-l pe Avram Iancu sa judece aceste fapte, si a facut apel la unitate.
Seara, in Piata ‘Avram Iancu‘, o mare Hora a Unirii va readuce pe buze emotionantul indemn ‘Hai sa dam mana cu mana. Un spectacolul de focuri de artificii va anima, in incheierea manifestarilor, Piata ‘Avram Iancu‘.
Societatile sanctionate cu amenda au fost Amanero (1.000 lei), Constructii Avram Iancu (2.500 lei), Prod Metal (1.000 lei), Leader Ship (1.000 lei), Realflor (1.000 lei), Prosivitas (1.000 lei) si Armax (2.500 lei).
Avram Iancu; ... Avram Iancu; Stei; Dobricionesti. Costurile la care se ridica aceste lucrari sunt in valoare de circa 3.500.000 de lei noi.
google-analytics.com