Cautare

2501 de rezultate pentru "aura calin" (2.66 secunde)
Patronul firmei comisionare, Calin Eugen Mihoci, in declaratiile date procurorilor, a afimat ca a denuntat contractul, sustinind ca nu a fost decit o manevra prin care Bologa a incercat sa scape de reponsabilitatea falsurilor pe care urma sa le faca.
Printre cei nominalizati de consilierul Stroe se numara fostul primar Vasile Bulucea, deputatul PSD Ion Calin, precum si consilierul local democrat Radu Teodor. ... Calin are si el scoala de partid cu nota 21.
Doresc respectarea legii perntru ca partidul a investit in acesti oameni, iar daca prefectul nu ii va suspenda din functie, vom merge mai departe in instanta", a explicat Calin.
Se numesc Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. ... Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu sunt scutiti de cel mai mic efort de a se face cunoscuti. ... Calin Popescu Tariceanu, dupa cum se stie, in ciuda notorietatii sale, nu prea a performat in plan electoral.
Calin Goia si Gabi Constantin de la Voltaj, Paul Licsor si Radu Chijer. ... Ana Condor, bunica lui Calin Goia, cu Traian Alexandrescu, bunicul Andreei, sotia lui Calin, dar si cu bunicii lui Paul. ... Acum, e un loc in care ne relaxam dupa concertele cu Voltaj", ne-a spus Calin Goia.
Cand esti, ai acea aura de iubire in jurul tau. Cand nu esti, nu ai aceasta aura, si atunci ii ceri celuilalt sa-ti dea iubire;
Viceliderul deputatilor PSD Aura Vasile a explicat ca social-democratii nu au participat la vot pentru ca "PDL incearca, pe ultima suta de metri, sa se disculpe si sa stearga din memorie ca au participat la guvernare".
Aura Vasile:
In acest sens, deputatul PSD Aura Vasile a declarat ca Udrea va fi chemata la audieri daca va fi necesar, dupa ce deputatii din comisie vor avea un punct de vedere. ... Nu are rost sa incepem cu audierea ministrului", a precizat Aura Vasile.
"Discutia este mai veche, nu s-a decis chiar asa, pe picior", a povestit Aura Vasile, secretar executiv al PSD Bucuresti. ... Acum a facut anuntul inainte sa discutam", a mai spus Aura Vasile.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Pe rand, pesedista Aura Vasile si liberalul Eugen Nicolaescu au cerut ca Anastase sa cedeze conducerea sedintei unui vicepresedinte al Camerei, informeaza NewsIn.
Astfel, viceliderul grupului PSD, Aura Vasile considera ca a fost incalcata Constitutia prin faptul ca presedintele Camerei Roberta Anastase nu a supus votului raportul de reexaminare al comisiei de munca, ci proiectul de modificare a Legii pensiilor ca si cum ar exista un proiect pe care s-au facut modificari prin procedura parlamentara normala.
Pai ce facea el cu Aura..." spune o doamna bine informata. "Ati vazut ce spectacol i-a organizat Aura Vasile lui Oprea, zilele-astea?.
Un alt investitor este si compania israeliana Aura Investments.
Invitata speciala a serii este trupa AURA, una din trupele de rock din noul val in continua crestere, mai ales dupa ce au castigat concursul METALHEAD, "The Road To Kavarna" si au cantat pe scena festivalului Kavarna Rock din Bulgaria.
Vedeta a inmanat marele premiu, Zimbrul de Aur”, regizorului Dan Pita GALA PREMIILOR U.A.R.F. ... Ramona Badescu a avut placerea sa inmaneze marele premiu,”ZIMBRUL DE AUR”, regizorului Dan Pita, pentru regia filmului Kira Kiralina” 2014.
Autorul volumului, Doru Ionescu, a pus in pagina doar nume din jazz, cu numeroasele lor incercari de a iesi din bula, de la Aura Urziceanu pana la Manuela Cara.
Ce spun antrenorii Cardio Mix Aura Calina: ... Am urmat regimul dat de Aura si am slabit!". Daniela: "Sunt la a treia editie.
Mai exact, avionul in care au pierit in urma cu trei zile pilotul Adrian Iovan si medicul Aura Ion. Fotograful, de altfel prieten al regretatului aviator, a imortalizat o cucuvea care statea pe deriva aparatului de zbor!
google-analytics.com