Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 5 ani pe piata din Romania. Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de evenimente, sub umbrela Constelatia experientelor tale”, la care bucurestenii si nu numai, sunt invitati sa ia parte.
Este un moment emotionant pentru noi, dar si un prilej de bucurie. De 5 ani am reusit sa ne mentinem in top si le multumim clientilor nostri pentru ca astazi AFI Palace Cotroceni este cel mai performant mall din Romania. Pe 1 decembrie am pregatit o multime de surprize, astfel ne asteptam la un numar record de vizitatori", declara Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.
Pe durata zilei aniversare, LALA Band va anima mai multe zone din AFI Palace Cotroceni. Astfel, vizitatorii vor dansa printre stele impreuna cu mult apreciatii artisti, in timp ce vor descoperi toate celelalte surprize pregatite, demne de o constelatie a experientelor de neuitat. In plus, cei prezenti vor putea asista la aprindera luminilor de Craciun, care vor da startul sezonului de sarbatori si, implicit, lunii cadourilor.
In aceasta perioada, cei care cumpara in AFI Palace Cotroceni de minim 200 Ron se vor putea inscrie in cursa pentru castigarea marelui premiu: un Peugeot 508, dar si a altor zeci de produse electrocasnice, vouchere cadou si nu numai. Mai mult decat atat, la inscriere sunt acordate premii instant, printre care sute de produse de ingrijire Le Petit Marseillais, vouchere de bowling si biliard si abonamente pentru parcare. Marea tombola va fi organizata chiar pe 1 decembrie, in ziua aniversara.
Surprizele organizate cu ocazia aniversarii de 5 ani nu se vor opri aici. Evenimentele, dedicate atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, vor anima atmosfera din AFI Palace Cotroceni pe toata durata zilei. Vizitatorii sunt asteptati sa petreaca o zi de rasfat si sa descopere programul de distractie inedit.
In plus, pentru ca aniversarea AFI Palace Cotroceni va coincide cu Ziua Nationala a Romaniei, cei care vor trece pragul centrului comercial pe 1 decembrie vor putea admira zeci de ii traditionale romanesti prezentate de brandul Iiana. Pana la finalul acestei saptamani, vizitatorii centrului comercial se mai pot bucura de festivalul LEGO, care a adus in Romania, pentru prima data, cele mai spectaculoase constructii realizate din mii de piese LEGO.
Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.