Cautare

2501 de rezultate pentru "aura calin" (3.49 secunde)
AURA GIURCA - director Crucea Rosie din Romania - filiala Calarasi; 4. MARIA OBRETIN - actrita; 5. MARIUS CAPRILA - filantrop, au anuntat reprezentantii Primariei pe pagina de socializare a institutiei.
Balantele sunt invaluite intr-o aura de mister. Sunt mai meditative, dar tot cu gandul la Dumnezeu. Au ajutor divin. Scorpion - Scorpionii incep sa intinda antenele si sa afle niste adevaruri marcante.
E invaluit intr-o aura de mister. Esti intr-un mister care inca te bantuie de cateva saptamani. Dezgheata si scoate adevarul la suprafata.
Jocul este aura protectoare ce permite vietuirea in lume fara pierdere de sine. El asigura integritatea psihica, nedisolutia si necontaminarea chiar in conditiile extreme (de apropiere foarte mare sau de absenta a mamei).
FECIOARA - se afla sub o aura de mister. Au nevoie de protectie. BALANTA - se afla pe drumuri. Isi schimba jobul sau locuinta.
Se invaluie intr-o aura de mister. Sagetator - are o luna de castig neconditionat pe toate planurile. Capricorn - au o pasiune pentru munca.
Imi place sa cotrobai prin magazine cu obiecte vechi, cu atat mai mult cu cat ele sunt incarcate de istorie, au o aura aparte care pentru mine e fascinanta.
- Prin comunicarea si socializarea permanenta cu subiectii atat pe plan informational cat si personal astfel incat sa isi poata gasi rezolvarile si solutiile ideale pentru a depasi nivelul de stress si tensiune acumulate peste zi - Ce vedete din show-biz s-au antrenat cu tine si cu Aura de-a lungul timpului si ce rezultate ai avut cu ei?
Aceasta aura negativa pe care a capatat-o Iliescu se va rasfringe si asupra partidului sau. Caci asa cum Dumnezeu a facut omul, dupa chipul si asemanarea Sa, tot astfel Iliescu si-a facut partidul dupa chipul si asemanarea sa;
Aceasta aura negativa pe care a capatat-o Iliescu se va rasfringe si asupra partidului sau. Caci asa cum Dumnezeu a facut omul, dupa chipul si asemanarea Sa, tot astfel Iliescu si-a facut partidul dupa chipul si asemanarea sa;
Este generatia parintelui Cleopa, a imblanzitorului de demoni care a fost parintele Ilarion Argatu, a duhovnicului Arsenie Boca, a parintelui Papacioc de la Techirghiol si a altora asemeni lor care purtau cu ei aura sfinteniei si a harului divin.
Apogeul trucajelor a fost consemnat in acest sezon, cand cele trei mari puteri au avut prea multe sincope, dar au iesit, ca de fiecare data, cu aura deasupra capului.
Sau poate ca Basescu ii va multumi cu o audienta la cine-stie-cine alta data si va demonstra astfel ca este in continuare popular, dar la momentul potrivit, si-si va mentine si aura de om determinat sa asigure oricarei institutii, chiar daca ea nu este perfecta, respectul cuvenit de la cetatenii de rand.
Daca scandalul din ultimele zile nu i-a distrus citusi de putin presedintelui aura de salvator al natiunii, sint curios care va fi reactia electoratului vizavi de o eventuala alianta PD-PSD.
Sunt oameni, nu zeitati, chiar daca incearca sa-si confere o astfel de aura folosindu-se de protectia imaginii Bisericii pe care tot ei sunt cei care o pangaresc.
Stirile "de la ora 5" ne-au prezentat diverse cazuri de-a lungul timpului cu decese ale minorilor ramasi nesupravegheati si care si-au gasit sfarsitul la 2 metri de casa, cazuti in bidoane cu apa, muscati de caini sau arsi de vii in incendii stupide, stiri care, dincolo de aura scandaloasa, contureaza o realitate trista.
Aceste doua date care se combina scot la iveala un om cu o aura si un om care nu se gaseste oriunde.
Apoi, salvatorii au acordat ingrijiri medicale unuia dintre pietonii implicati in accident, o persoana de sex feminin, Aura C., de 24 de ani, care a fost gasita de acestia confuza, prezentand otoragie ( scurgere de sange din ureche ), dureri la nivelul capului si ameteli.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Investirea Guvernului propus de premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu a fost intarziata aseara cu mai bine de o ora.
google-analytics.com