MAGAZIN: Nepamanteni cu infatisare de mumii (Autor: DAN D. FARCAS)(continuare)
Pe 20 octombrie 1975, Sandra Larson a vizionat filmul TV Incidentul OZN, consacrat cazului de rapire suportat de familia Hill. Prin analogie, s-a gandit ca poate si in cazul ei a avut loc o lacuna temporala (intre orele 4 si 5.35), care ar merita sa fie investigata; deci a contactat niste anchetatori OZN, pentru o regresie hipnotica. Prietenul a refuzat sa participe la aceasta investigatie.
A urmat un sir de regresii hipnotice, efectuate de Leo Sprinkle, profesor de psihologie la universitatea statului Wyoming. Treptat au iesit la iveala detaliile unei rapiri OZN. Masina lor s-a oprit, apoi a fost mutata langa o nava rotunda care plutea foarte jos deasupra solului. Sandra a fost paralizata si dusa pe sus, plutind, catre straniul vehicul. Nu-si amintea cum a intrat in el. S-a vazut apoi intinsa pe o masa, iar alaturi era o aratare inalta de aproximativ 180 cm. Avea fata infasurata in bandaje, ca o mumie. Se vedeau doar ochii care straluceau fara sa clipeasca si ii controlau creierul. O aura parea sa pluteasca in jurul capului si al umerilor aparitiei. In jur mai erau si alte astfel de mumii.
Sandra a fost dezbracata si un instrument a aplicat alcool pe pielea ei. Racirea prin evaporare i-a provocat frisoane. I s-a controlat, cu un fel de raze X, zona abdominala. Apoi a vazut o lumina puternica si a avut impresia ca rapitorii i-ar fi deschis capul, i-ar fi scos si examinat creierul, iar atunci cand i l-au pus inapoi, ceva a fost reconectat in mod diferit. Au asigurat-o, telepatic, ca va putea pleca in curand. Dupa terminarea operatiei, a fost sugestionata sa uite tot si a fost dusa, plutind, inapoi la masina.
Sandra fusese operata, cu catva timp in urma, fara succes, de o afectiune a sinusurilor. Dupa episodul rapirii ea a constatat ca e vindecata. Sub hipnoza, ea si-a mai amintit ca si-a vazut prietenul, la bordul aceleiasi nave, legat de un pat ridicat la verticala. S-a mai dedus ca, aparent, fiica ei Jackie a petrecut intreaga perioada a rapirii stand in picioare pe camp, in afara navei, tinuta aici de un fel de forta.
Chiar dupa prima regresie, Sandra si-a amintit un vis pe care l-a avut, cu cateva zile inainte, continand un schimb mental de idei cu aceiasi vizitatori. Fiica ei spunea ca in acea noapte a sesizat o prezenta in camera mamei ei. Investigand si acest caz, tot prin regresie hipnotica, s-a conturat o alta posibila rapire. Ea ar fi trecut atunci prin peretele casei sale (primul exemplu cunoscut in care s-a raportat asa ceva), apoi a fost escortata pe un camp unde astepta un OZN stralucitor, de culoare portocalie. A fost insotita de doua mumii spatiale. I s-a spus ca va fi dusa in lumea de unde vin vizitatorii, pentru a fi aratata si altor persoane. Pentru transport a fost inglobata, nud, intr-un cub de gheata. A ajuns intr-o cladire, intr-un desert de nisip alb. Cladirea avea un plafon inalt si nu se vedea sursa luminii. Aici i s-au pus, mental, mai multe intrebari, de pilda despre functionarea mintilor noastre. Sandra a spus ca fiecare minte este diferita. Rapitorii i-au cerut apoi sa faca un raport asupra tuturor persoanelor pe care le-a intalnit vreodata, adaugand ca doresc ca ea sa prezinte, in viitor, rapoarte si despre toti cei pe care ii va intalni de acum inainte. S-a intors intr-un cub asemanator. A trecut printr-un tunel de lumina si la capatul acestuia a vazut Pamantul. I s-a spus sa nu vorbeasca despre experienta avuta. Oricum, nimeni nu ar crede-o. A trecut, din nou, plutind, prin perete, ajungand inapoi in pat. De teama unor infectii, ea s-a dus imediat sa faca un dus. Vizitatorii, inca prezenti, au intrebat-o ce sapun foloseste. Ea le-a oferit o cantitate intr-o ceasca. Ceasca nu a mai fost gasita a doua zi, un posibil semn ca nu a fost un vis.
Pe 20 aprilie, 1976 Sandra a mai fost regresata o data, intrucat existau indicii ca ar fi fost rapita din nou, cu doua zile mai devreme. Ea spunea ca a fost transportata, plutind, la un OZN, a fost intinsa pe o lespede si i s-a cuplat la cap un sistem complex de fire. Nicio fiinta nu parea sa fie prezenta. Apoi a fost readusa, plutind, inapoi in pat.
(Va urma)