efemeride.ro: Muntele Bugarach, locul de unde extraterestrii se alimenteaza cu energie?

Satul francez Bugarach este situat la circa 30 de kilometri sud-vest de Carcassonne in departamentul Aude din sud-vestul Frantei. De-a lungul timpului, satul a devenit celebru pentru ca se afla chiar langa Muntele Pic de Bugarach, un varf stancos, care, cu cei 1230 de metri ai sai, este cel mai inalt punct al lantului de coline Corbieres.
Acesta nu este un munte ca oricare altul, ci este unic in lume prin structura sa. Cea mai importanta ciudatenie a sa este faptul ca straturile superioare sunt cu milioane de ani mai vechi decat cele inferioare. Din punct de vedere geologic o asemenea anomalie nu este posibila, iar o explicatie plauzibila nu se poate gasi.
Oamenii de stiinta l-au analizat in nenumarate randuri si pentru ca nu au gasit nicio explicatie plauzibila l-au numit "muntele cu capul in jos". Aceasta nu este singurul lucru inexplicabil atunci cand vine vorba despre Muntele Pic de Bugarach, pentru ca diverse fenomene stranii au atras atentia opiniei publice. Localnicii sustin ca in urma cu zeci de ani au fost zarite primele nave extraterestre care survolau zona muntoasa in fiecare noapte. Din acest motiv, un adevarat cult al extraterestrilor s-a nascut in jurul acestui munte bizar.
Se vehiculeaza ideea ca Muntele Pic de Bugarach, din cauza structurii sale inversate, este incarcat cu energia necesara OZN-urilor pentru a efectua calatorii intergalactice. Acesta ar fi motivul pentru care in interiorul muntelui exista o intreaga baza extraterestra. Aceasta teorie este probata de zgomotele inexplicabile care se aud din interiorul lantului muntos.
Numerosi specialisti s-au deplasat la fata locului pentru a efectua masuratori pentru determinarea provenientei zgomotului infernal. Nici pana in ziua de astazi nu s-a putut determina fenomenul straniu care se petrece in interiorul muntelui, in ciudata analizelor si masuratorilor efectuate cu aparatura de ultima generatie.
Aceste trasaturi uimitoare i-au conferit muntelui o aura mistica. In fiecare an este vizitat de sute de mii de turisti care spera ca odata pentru totdeauna ca misterul Muntelui Pic de Bugarach sa fie elucidat. De asemenea, Bugarach este considerat locul unde Jules Verne a gasit intrarea si sursa de inspiratie pentru "O calatorie in centrul Pamantului".