Berbec
Berbecii sunt sfatuiti sa lase problemele deoparte si sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna. Vesti frumoase pentru ei!

Taur
Au fost pe cai mari, acum au nevoie sa primeasca forta, tarie si putere, pentru a depasi o saptamana cu greutati si tenisuni la locul de munca. Astrele sunt cu ei.

Gemeni
Volatili, explozivi, si-au pregatit teren, iar acum asteapta telefoane. E o saptamana de comunicare. Runa ii sfatuieste sa fie pe faza, sa nu piarda mesajele.

Rac
Sunt pusi in situatia sa definitiveze niste pozitii, pentru ca au avut o perioada de respiro, s-au distrat, iar acum trebuie sa revina cu picioarele pe pamant.

Leu
Au fost buni, iar acum sunt atentionati ca pentru saptamana viitorae sa schimbe tactica. Sa devina mai duri, mai autoritari, unde au fost prea blanzi

Fecioara
Au doua optiuni de ales: o mutare din casa sau din serviciu. Li se vor oferi cele mai bune ganduri si vor actiona favorabil.

Balanta
Este o saptamana de cadouri, de felictari si de armonie. Vor primi o mica atentie. Sa aiba grija de unde vin!

Scorpion
Este pregatit sa inceapa o viata noua. E un fel de revigorare in planul sentimental si mental. Scorpionul renaste!

Sagetator
Este cu susul in jos. Actiunile lui vor avea intarzieri. Mai multe explozii, mici batalii. Sa nu se ingrijoreze pentru orice lucru.

Capricorn
Au o saptamana in care sunt exact pe mana Domnului. Tot ce ofera divinitatea, ei vor primi. Sunt invaluiti intr-o aura de mister in aceasta saptamana.

Varsator
Sunt pregatiti sa isi faca bagajele. Saptamana cu plimbari, in care pot sa isi ia un concediu si sa calatoreasca. Nu va duceti in Turcia sau Franta.

Pesti
Saptamana viitoare au de castigat pe toate planurile.

Sursa: Revista TEO