- BERBEC 21.03-20.04: Vremea mohorata va duce cu gandul la un taram insorit, unde sa va relaxati. Multi dintre nativii acestei zodii vor fi insa loviti de o noua poveste de dragoste, poate cu cineva din alta tara sau dintr-o alta cultura. Nici nu va asteptati la o asemenea potrivire.

- TAUR 21.04-21.05: Sunteti mult mai senzuali in aceste zile si va manifestati dorinta pentru iubire fata de partener cu multa infocare. Ati putea chiar experimenta un nou stil de viata legat de relatia amoroasa sau de cea cu familia. Mare atentie la o discutie cu un Sagetator!

- GEMENI 22.05-21.06: Nu puteti trai chiar izolati de restul lumii. Incercati sa nu mai luati orice observatie ca pe un afront personal. Un pic de odihna in plus nu va strica. Asa va odihniti mai bine si nu veti mai fi atat de irascibili. Tineti cont ca viata e prea scurta ca sa v-o complicati cu nimicuri.

- RAC 22.06-21.07: Vreti sa fiti eficienti, productivi si sa va puneti lucrurile in ordine, mai ales in aceasta perioada aglomerata. Concentrati-va doar pe imbunatatirea tehnicilor de lucru, astfel incat sa terminati la timp tot ce v-ati propus. Aveti aproape tot ce va doriti dar nu va feriti sa va faceti lista cu cadouri de Craciun.

- LEU 22.07-22.08: Se anunta o perioada promitatoare pentru dumneavoastra. Distractia se va imbina cu lucrul si va simtiti bine asa. Contribuiti la starea pozitiva cu reinnoirea garderobei sau o schimbare de look. Bucurati-va de activitatile creative, de povestile de dragoste nou ivite sau de redecorarea casei.

- FECIOARA 23.08-22.09: Incepand cu aceasta saptamana veti parcurge o perioada cand toate activitatile de creatie le veti face la domiciliu, in confortul lumii dumneavoastra interioare. Sunteti intr-o stare de spirit jucausa si dornici sa vorbiti cu toata lumea. Mare atentie la remarcile un pic cam prea obraznice!

- BALANTA 23.09-22.10: Trebuie sa acceptati ca lumea se misca parca prea repede pentru ritmul propriu. Parca nu mai aveti timp sa terminati tot ce vreti sa realizati si nu va simtiti in largul dumneavoastra. Relatiile cu cei din jur vor fi insa placute. De fapt, veti fi surprinsi sa descoperiti cata iubire exista in lumea inconjuratoare.

- SCORPION 23.10-21.11: Este momentul prielnic sa va faceti bilantul veniturilor si a resurselor. Cat de bine va descurcati cu banii? Cat de mult va pasa de bunurile detinute? Aveti tot ceea ce va asigura confortul? Iata cam care sunt preocuparile acestei saptamani. Nu uitati insa ca uneori ceea ce detinem poate deveni o povara.

- SAGETATOR 22.11-21.12: Nativii acestei zodii se vor bucura de momentele prielnice cumparaturilor pentru casa sau schimbarii garderobei. Tineti sa-i fermecati pe toti si astrele va ajuta inconjurandu-va cu o aura stralucitoare. Parca radiati fericirea prin toti porii. In aceasta saptamana va bucurati si de popularitate in randul prietenilor. Profitati de ea!

- CAPRICORN 22.12-19.01: Se apropie cu pasi repezi si ziua dumneavoastra de nastere, iar in aceste zile va preocupa sa va faceti planuri pentru viitorul an. Asterneti pe hartie noi proiecte, noi investitii si chiar poate o schimbare de locuinta. Totul este sa le si realizati. Fiti realisti si nu mai visati cu ochii deschisi.

- VARSATOR 20.01-18.02: Prietenii va fac sa va simtiti apreciati si asta va da o stare de bine. Sunteti implicati in tot felul de activitati legate de firma la care lucrati si nu va prea ajunge timpul liber. In plan personal este posibil sa va faceti calcule pentru nunta. Tineti seama ca uneori casnicia nu este un cuvant, ci o propozitie.

- PESTI 19.02-20.03: Lumina reflectoarelor este pe dumneavoastra si se pare ca va simtiti maguliti. Oamenii cred ca sunteti capabili, punctuali si va vor cere sa va asumati responsabilitati sporite. Nu va faceti griji. Veti face fata cerintelor, insa trebuie sa tratati sarcinile cu multa seriozitate.