Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (6.55 secunde)
Tot o carte i-a adus cadou si liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, aceasta avand ca tema arta razboiului. ... "Asta este arta razboiului, inseamna sa-l invingi pe ‘omu‘ inainte sa inceapa batalia", a argumentat Vanghelie.
In timpul dezbaterilor din plen, presedintele Comisiei pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa, Sergiu Nicolaescu, a cerut retrimiterea proiectului la comisie, pentru rediscutare. ... "Cum poate PDL sa voteze impotriva?", a continuat presedintele Comisiei pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa.
De asemenea, tot cu majoritatea voturilor celor prezenti s-a decis sa se mentina forma initiala, decisa de Senat, a formularelor declaratiilor de avere publice, din care au fost eliminate metalele pretioase, bijuteriile, obiectele de arta si de cult, colectii de arta si numismatica, precum si obiectele care fac parte din patrimonial cultural national sau universal, a caror valoare insumata depaseste 5.000 de euro.
Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor si Coloana Infinitului, desi mostenirea "Brancusi" este cu certitudine cel mai important tezaur existent in judetul Gorj, a carui valoare nu a putut fi estimata cu exactitate de specialistii in arta.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Gorj a angajat alta firma de paza pentru institutie, dar si pentru Scoala Populara de Arta, in locul politistilor comunitari.
Dupa acest gest, lui Tismaneanu nu ii mai raman multe lucruri de returnat, dar intre cele cate sunt, totusi, se numara o serie de opere de arta si piese de mobilier de mare valoare, care ar trebui sa se intoarca la adevaratii proprietari.
Consilierul Stefan Stoica a cerut explicatii directorului Muzeului de Arta din Craiova si conducerii CJ Dolj pentru lipsa de reactie in procesul in care statueta este revendicata de mostenitoarea fostului proprietar, care a vandut opera de arta muzeului acum 35 de ani.
Si tot ca in aceasta straveche arta a spectacolului, el mai presupune si repetarea numerelor de succes. ... Din fericire, intre arta circului si circul politic exista si deosebiri.
Corectnews.com publica articolul "Arta de a da cu stangul in dreptul" (autor: Sorin Rosca Stanescu), pe care il puteti citi in continuare.
Incearca sa-si faca datoria oamenii de arta, militarii, diplomatii si functionarii publici, desi sunt puternic incercati de lipsa banilor si descurajati institutional. ... Democratia trebuie sa imbogateasca arta carmuirii, nu sa o saraceasca.
"A fost o dezbatere la Ordinul Arhitectilor referitor la pavilionul Brancusi de la Muzeul de Arta. ... Potrivit intentiilor, la exteriorul Muzeului de Arta va fi construita o pasare maiastra, imbracata intr-un ou, care la randul lui este imbracat intr-o prisma, toate din sticla.
Imprumut la nevoie pentru Muzeul Brancusi Investitiile vor continua si la cele doua muzee aflate pe lista de prioritati a CJ, Muzeul de Arta si Muzeul Olteniei. Cat priveste Muzeul de Arta, Prioteasa vrea sa construiasca Muzeul Brancusi, chiar daca nu are bani pentru acesta.
O campanie mai degraba artistica, cu clipuri filmate in alb-negru si sepia, cu replici imposibil de memorat, ca filmele romanesti de arta imposibil de urmarit pentru publicul larg. ... Dar cumpararea unei opere de arta, fie ea si a lui Brancusi, nu e un proiect national.
George Ivascu a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, in anul 1993. ... la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale din Bucuresti.
La Muzeul de Arta Constanta va avea loc la data de 9 martie a.c., incepand cu ora 11.00 dezbaterea cu tema "Prioritati locale:
Bucatarul-sef invata arta de a gati "ca la mama acasa" Majoritatea clientilor restaurantelor stiu ce vor de la mancarea pe care urmeaza sa o savureze.
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta.
Universitatea din Craiova are peste 32 de mii de studenti, iar banii repartizati au fost mai putini decat la Universitatea de Arta Teatrala din Targu Mures, care are un numar mult mai mic de studenti.
In cursul zilei de astazi, incepand cu ora 10.00 la Muzeul de Arta Constanta va avea loc Targul Firmelor de Consultanta si Certificare, organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Pentru iubitorii de arta conducerea a amenajat si o galerie de arta unde expun cei mai bine cotati artisti romani (pictori si sculptori).
google-analytics.com