Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (8.19 secunde)
Dupa ce a luptat in Primul Razboi Mondial si-a continuat studiile de arta in Italia, timp de 3 ani. ... Astazi, cateva dintre sculpturile sale pot fi admirate la Muzeul National de Arta, Muzeul Tehnic din Bucuresti si Castelul Bran.
Rhythm Of The Dance descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului prin intermediul muzicii si al dansului, fiind un poem epic, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale.
Ioan Silviu a terminat Facultatea de Teologie si a facut si un master in pictura, la Academia de Arta, iar sotia sa, Roxana, a terminat si ea tot Fcaultatea de Teologie.
Oras emblematic pentru dezvoltarea Romaniei, Iasul este un oras care cultiva educatia si excelenta culturala de tip clasic, cu un public cultivat, dar conservator, mai putin deschis la arta contemporana, la inovatie si avangarda.
Laureatul Marelui Premiu al Salonului Primavara 2016- pictorul Corneliu Ratcu Sarbatoare, sambata, spre pranz, aceasta ar fi concluzia de imagine a evenimentului petrecut la deschiderea salonului de arta Primavara 2016, de la Calarasi. ... criticul de arta Ana Amelia Dinca, prof.
In prezent, pictura in ulei Peisaj din Balcic este expusa la Muzeul Național de Arta al Romaniei din Bucuresti.
In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica.
Una dintre cele mai interesante emisiuni tv ale sale se intituleaza Name That Painting, in care invita artisti plastici renumiti pentru a da titluri unor opere de arta, iar cele mai reusite sunt premiate.
A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, promotia 1957, iar spectacolul de absolvire a fost Peer Gynt de Henrik Ibsen.
Luisa Tuntuc, artist vizual, va invita la vernisajul expozitiei de pictura FEMINISTICE, care va avea loc miercuri 5 octombrie 2016, ora 19:00, la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii de arta CONSTANTIN BRANCUSI, Str.
Recent, in Sufrageria Regala de la Muzeul National de Arta al Romaniei, pe acorduri de vioara si intr-un decor fascinant, FREYWILLE a sarbatorit 65 de ani de design unic in email si 7 ani magici in Romania.
Desi si-a inceput cariera ca arhitect, in curand avea sa-si dea seama ca in inima sa incoltise o dorinta de nestavilit - sa devina un maestru in arta machiajului.
A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, promotia 1957, iar spectacolul de absolvire a fost Peer Gynt de Henrik Ibsen.
Principele Radu a apreciat ca momentul reprezinta o ocazie de a aduce un "respectuos omagiu" unui om care s-a aflat jumatate de secol la conducerea tarii sale, oferind totodata un exemplu despre modul in care poate fi ajutata societatea, sustinand domenii precum stiinta si arta.
Arad (Cinema City), Bacau (Cinema City), Braila (Cinema City), Bucuresti (Cinema City ParkLake, AFI Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza), Constanța (City Park Cinema City), Galati (cinema City), Caransebes (Cinema 3D Luna), Cluj Napoca (Cinema City Iulius Mall), Targu Mures (Cinema Arta si Cinema City), Oradea (Cinema Palace), Oravița (Cinema 3D-Casa de Cultura), Ploiesti (Cinema City Shopping City), Resita (Cinema Dacia), Sfantu Gheorghe (Cinema Arta, din 27 ianuarie), Suceava (Cinema City), Timisoara (Cinema City Shopping City) si Vulcan (Cinema Luceafarul).
Cerul din timpul pictorilor renascentisti a captat fara indoiala imaginatia lumii si curiozitatea celor mai renumiti experti in arta. ... Cosi Blu - Cerurile secolului al 16-lea intr-un parfum Cerul din timpul pictorilor renascentisti a captat fara indoiala imaginatia lumii si curiozitatea celor mai renumiti experti in arta.
A studiat artele plastice la Scoala Populara de Arta, avandu-l ca mentor pe profesorul Corneliu Ratcu. ... Jimmy Stanescu este fiul prozatorului Petre Stanescu si, chiar daca este un artist plastic, preocuparile si activitatile sale artistice cuprind arta poeziei moderne, cat si creatia de grafica de carte.
A absolvit Conservatorul Regal de Muzica si Arta Dramatica, promotia 1948, clasa profesor Marioara Voiculescu. ... I-au fost decernate, de-a lungul timpului, distinctii, atat pentru arta actoriceasca, cat si pentru performantele sale sportive:
Este colaborator al POPAS Timisoara - Scoala de Arta Grafica Stefan POPA POPAS, la grafica satirica, portrete satirice, pictura, grafica, design. ... Dar, Mihai Codrin Cardu a refuzat si a continuat sa faca arta pe care o face si azi cu mare placere.
Kote si-a inceput calatoria spre auto-descoperire artistica la varsta de 14 ani, cand a participat la un concurs pentru a obtine un loc la o scoala de arta prestigioasa.
google-analytics.com