Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (8.71 secunde)
covoare oltenesti, piese de arta lucrate manual, mobilier din rachita, farfurii de Horezu, goblenuri, icoane pe lemn, sculptura in lemn.
seriozitate, continuitate, respect pentru oameni si comunitate, dar si pasiunea pentru arta si pentru tot ce este frumos".
Cu o gama larga de posibilitati de creare si amenajare a spatiilor verzi si a gradinilor (cu flori, clasice, engleze, geometrice, geometrice, japoneze, mediteraneene, rustice), compania Gambetta insumeaza arta gradinaritului in planificarea urbanistica.
"Magazinul Sabion din COCOR a fost premiat gratie aspectului de galerie de arta, modului in care sunt expuse bijuteriile si pardoselei din otel inoxidabil si granit care alimenteaza expozoarele cu curent electric.
In Bucuresti s-a deschis de curand .1 Concept, salonul in care frumusetea este transformata in arta. "Everyone is beautiful, we just make it obvious" este motto-ul dupa care ne ghidam zilnic, spune Cristian Scutaru.
Situat in Piata Charles de Gaulle, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, restaurantul isi asteapta oaspetii cu o atmosfera ce invaluie in arta, prin semineul impunator sculptat de Constantin Brancusi si reproducerea subtila a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.
Nouba este arta frumosului. Nouba este arta vietii. O poveste italiana ce dureaza de 40 de ani. Nouba este machiajul dedicat tuturor doamnelor, care dintotdeauna a anticipat tendintele si care fascineaza consumatoarele cu produse iconice si inovatoarem.
Am dansat vreo 10 ani in copilarie, dar am ales alt drum si am crezut ca in drumul meu nu mai e loc pentru aceasta arta.
Plasata la subsolul hotelului, Sala Bordeaux are un aer boem, cu personalitate, care te duce cu gandul la cramele de vin sau la atelierele si galeriile de arta.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" ... Craiova - Liceul de Arta "Marin Sorescu" Craiova 5-1. Partenerii organizatorilor au fost Clubul Sportiv Judetean Stiinta "U"
Am reusit sa cream o armonie intre elementele traditionale si cele moderniste, reusind sa promovam cu succes arta cusutului manual, in asa fel incat ia sa redevina o piesa vestimentara speciala mereu la moda, a declarat Cristina Chiriac, fondator Flori de IE.
CCDJ si MAV au site-uri Dintre celelalte institutii de cultura, doar paginile web a Centrului Cultural "Dunarea de Jos" (CCDJ) si a Muzeului de Arta Vizuala (MAV) sint relativ functionale. ... Unul dintre cele mai reusite site-uri este cel al Muzeului de Arta Vizuala.
Expozitii permanente a operei sale pot fi vizualizate la Storm Regele Art Center din Mountainville, New York, New York City Whitney Muzeul de Arta american, Galeria Nationala de Arta din Washington DC, precum si Civica Galleria.
Radu Moraru, care in urma cu cateva luni a incetat sa mai realizeze emisiunea la 10 TV, a spus la CNA ca, pe langa "Nasul", la noul post "tot programul este un laborator de creatie", care "de luni pana joi isi propune sa informeze publicul", vineri si sambata va difuza emisiuni de arta, cultura si sanatate, iar duminica - divertisment.
Origami este arta impaturirii hartiei, iar japonezul Akira Yoshizawa este considerat parintele ei. ... Akira Yoshizawa s-a nascut pe 14 martie 1911 in Kaminokawa, Japonia si a ridicat origami de la nivelul de obicei la cel de arta.
10 trucuri de cautare in Google pe care nu le stiai Afla care sunt cele mai interesante trucuri pe care le poti folosi pentru a deveni un maestru in arta cautarilor pe Google.
Aceasta arta abstracta este considerata a fi cea mai revolutionara miscare artistica a secolului trecut. In operele de arta cubiste, obiectele sunt sparte, analizate si reasamblate intr-o forma abstracta.
- Peter Bernad, clasa a II-a B - Scoala Generala Vaskertes, Gheorgheni. Premiantii claselor V-VIII sunt: - Ana Maria Buretea - Liceul de Arta N. ... - Liceul de Arta N.
Amintirile dureroase ale lui Sergiu Nicolaescu "Visul meu nu sunt filmele politiste sau de aventuri, ci filmele de arta", le povestea Sergiu Nicolaescu reporterilor "Adevarul", intr-unul dintre multele interviuri pe tema Revolutiei.
ETERNUL FLORIN PIERSIC, LA 77 DE ANI Ii spun eternul, pentru ca Florin Piersic face parte din perenitatea neamului romanesc, prin harul de a fi bucurie vie, arta de la izvor pana la varsarea in mare si pe urma sub forma de nor.
google-analytics.com