Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (7.24 secunde)
Evenimentul, organizat in colaborare cu Moving Sounds Events si "Fundatia Arta in cetate", va avea loc luni, 18 februarie 2013, ora 13:00, la la Sala de expozitii Constantin Brancusi a Palatului parlamentui, intrarea din strada Izvor.
ce este aceasta sarbatoare cu radacini dacice, workshop-ul "Arta iubirii", momente tandre de iubire impartasite prin poezie, expresii plastice intrupate in obiecte de arta si handmade, programe de dezvoltare personala si sesiuni de coaching la purtator pentru 10 participanti din public.
Artista ii invita pe pasionatii de arta sa vada tablourile si pozele de la expozitie pe site-ul ei: www.victoritadutu.wordpress.com "A fost o experienta interesanta intalnirea cu publicul iubitor de arta, interviuri la radio si la tv.
http://www.centrul-tinerimea-romana.ro langa Teatrul Bulandra, Izvor Victorita Dutu va invita sa vizitati picturile expuse - un clik mai jos Galeria de arta -Victoria Dutu http://victoritadutupicturidevanzare.wordpress.com De asemenea va invita sa vizitati si expozitie permanenta Picturile pot fi vizionate zilnic la sediul firmei "Unioncont", Strada Alexandru Moruzzi Voievod,Nr.
Desi cu un numar impresionant de aparitii cinematografice, el a stralucit mai mult in teatru si radio/televiziune fiind un as al improvizatiei, unul din promotorii genului Stand-Up Comedy in Romania, cu modalitati de exprimare artistica ce imbina actoria, pantomima, interpretarea muzicala vocala si instrumentala (pian, vioara, chitara si flaut), el absolvind o scoala de muzica (inclinatia spre arta era evidenta din copilarie, deoarece a urmat scoala de muzica din clasa intai.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
Vernisajul expozitiei a avut loc ieri, 25 iunie 2013, in Sala Foaier a Cercului Militar National, iar prezentarea a fost facuta de doamna Irina Cajal Marin, critic de arta si de pictorul profesor Neculai Iorga.
Asadar, vinerea, sambata si duminica, in intervalul orar 08.00 - 20.00, in incinta standurilor special amenajate, peste 50 de anticari, pasionati cercetatori ai trecutului, vor expune spre vanzare, mobilier de epoca, monezi, ceasuri, podoabe, carti, vechi tiparituri, hrisoave, timbre, tablouri, obiecte de arta.
Afisul editiei de anul acesta a Festivalului International de Arta Lirica de la Aix-en-Provence cuprinde cateva figuri mitice, precum Clitemnestra si fiica sa Electra, sau, mai aproape de noi, bufonul Rigoletto si fiica lui Gilda.
Cele mai importante edituri si librarii, recitaluri de poezie, concerte live de blues si jazz, lansari de carte, ateliere de reciclare, proiectii de filme, dezbateri, expozitii de arta contemporana si ateliere de creatie dedicate copiilor vor face parte dintr-un program unic pe care organizatorii il propun iubitorilor de carte si arte.
Ca nu o ard retrograd cu arta, sa ma duc la teatru. ... Hai sa o folosim in arta. Astea fiind zise, sa stiti ca nici de Amza Pellea nu sunt impresionat.
Participarea e deschisa catre oricine cu o minima experienta in dans (1-3 Nov) Fusion Dance Competition, un concurs de dans, dedicat dansatorilor profesionisti si semi profesionisti care aspira sa promoveze inovatia si creativitatea in arta dansului.
Cred ca atunci e perioada in care undeva in adancul sufletului s-a conturat dorinta de a perpetua si "cand voi fi mare" aceasta preocupare pentru creatie, pentru frumos, pentru arta. ... - Clientii care ne trec pragul sunt amatori, pasionati de arta si nu artisti profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului.
Maria Zapca este nelipsita de la targurile mesterilor populari din Bucuresti si din alte orase, ba in de cateva ori a reprezentat arta populara romaneasca si de peste hotare.
In acelasi timp, arta sporeste omenia si dragostea dintre oameni. Cu toate acestea, frumosul nu exista in sine, in mod abstract, ci numai concretizat intr-un peisaj, intr-un decor, intr-o opera de arta.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Studiaza, cu creionul, rigla si compasul, cele mai reprezentative monumente din lume, iar uneori, geometria se transforma in emotie, iar regulile stricte ale perspectivei, in algoritmul misterios care transpune stiinta in arta.
La standul Exotique din cadrul targului traditional si al mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, iubitorii de arta au putut achizitiona obiecte deosebite, precum:
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Sexul este o arta si asta o demonstreaza cel mai cunoscut ghid al vietii sexuale - Kamasutra, scris de inteleptul Shari Vatsyayana in secolele I - IV.
google-analytics.com