Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (5.34 secunde)
Expozitia contine arta din colectia Doinei Cornea, tablouri pictate de aceasta, manuscrise, recuzita de lucru, inclusiv obiecte personale.
Piesa se va regasi pe Arta, viata si iubire, album ce urmeaza sa fie lansat in curand de catre artista Textul si muzica sunt compuse de catre ADDA, impreuna cu ProducaDoru si Theo Costache, iar videoclipul este regizat de SAN. ... Arta, Viata si Iubire.
Ioan Silviu a terminat Facultatea de Teologie si a facut si un master in pictura, la Academia de Arta, iar sotia sa, Roxana, a terminat si ea tot Facultatea de Teologie.
Ma adresez tuturor oamenilor care iubesc lemnul si arta! Lucrez in tei, lemn si nuc, mai multe esnte frumoase care se gasesc!, ne-a spus Jorj Dimitriu.
Vineri, 29 ianuarie, ora 13:00, in spatiul expozitional al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de arta vizuala DE VORBA CU NENEA IANCU - GRAFICA SI CARICATURA.
Toti copiii care viziteaza targul pot confectiona propriile martisoare sau felicitari la atelierele de arta organizate special pentru ei. ... alături de ceilalti care descopera martisoarele, realizand impreuna mici opere de arta.
b365.ro :T raditii si Flori de Sarbatori Primaria Municipiului Bucuresti, prin CreArT - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza cea de-a IV-a editie a evenimentului dedicat Pastelui si Floriilor - "Traditii si Flori de Sarbatori".
Dumitru Morariu, de scriitorul Vasile Ernu si de criticul de arta Erwin Kessler. ... Emisiunea este prezentata de Dan Popescu - critic de arta, curator si editorialist cultural.
50 Lei ACUPUNCTURA Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze. Se bazeaza pe plasarea judicioasa a unor ace metalice, in puncte cu delimitare anatomica precisa de pe corpul omenesc, conform unor legi de actiune care au la baza tocmai gandirea filozofica chineza.
maestrul in arta culinara Jakob Hausmann. ... Deschiderea festivalului va avea loc pe data de 19 septembrie 2013, la orele 15.00, in prezenta maestrului elvetian in arta culinara Jakob Hausmann, care va da cep la primul butoi de bere.
Poti sa cunosti toate terapiile din lume, poti deveni un expert, dar daca nu cunosti arta iubirii nu vei ramane decat la suprafata activitatii terapeutice. ... Este o arta, fiind mult mai apropiata de iubire decat de logica.
Maya Simionescu, presedinte executiv al Fundatiei Nationale pentru stiinta si Arta si acad. Eugen Simion, fost presedinte al Academiei Romane si actual presedinte al Fundatiei Nationale pentru Stiinta si Arta.
Inedite in Noaptea Muzeelor au fost si demonstratiile la razboiul de tesut facute de Cristina Niculescu, in spatele curtii Muzeului Taranului Roman, la care au asistat foarte multi pasionati de arta traditionala romaneasca.
FARCAS) Partea a II-a Arta inselatoriei Principala dovada sugerand manipularea rapoartelor OZN si a credintei in OZN-uri consta in faptul ca prezentarea, provenind de la agentia britanica de spionaj GCHQ, poarta titlul "Arta inselatoriei:
Sam Van Aken a crescut la o ferma din Pennsylvania, iar la maturitate a impletit arta cu agricultura. ... A creat pana acum 16 pomi, care se afla in muzee, centre comunitare si colectii de arta din toata tara.
Mare atentie insa la achizitionarea unor obiecte de arta, tablouri, bijuterii sau antichitati. ... Apreciati frumusetea locurilor pe unde treceti si va bucurati de galerii de arta, muzee, cladiri si monumente.
Arta! Prin aceasta asociere, brandul va transmite mesajul unui apetit pentru arta si high tech design, ca un brand de ideologie, care transcende limitele categoriei sale de piata si vorbeste epocii lui prin valori si "leader discourse".
Luni, 30 martie, de la ora 21.00, va avea loc Licitatia de primavara Lavacow care propune iubitorilor de arta pe celebrii Salvador Dalí, Joan Miró, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Simon Hantaï, alaturi de opere ale artistilor contemporani Dan Perjovschi, Sorin Ilfoveanu, Harry Guttman si Valeriu Mladin.
medici care fac prelevare de organe, medici anestezisti pentru asemenea interventii formati profesorul Dan Tulbure de la Institutul Clinic Fundeni, medici care au dobandit arta de a convinge familiile celor in moarte clinica sa-si dea acordul pentru donarea de organe.
S-a putea sa inregistrati un nou succes legat de activitati creative sau de sport, arta, divertisment sau turism. ... Uzati de diplomatie si de arta folosirii cuvintelor pentru a iesi din impas.
google-analytics.com