Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (7.49 secunde)
Suntem o lume care a uitat arta de a spera. ... - perfectionistii pot scoate opera de arta, dar pierd destul timp pentru asta.
Ca terapie prin arta folosesc cel mai des pictura. Terapia prin arta este benefica pentru copii, adolescenti si persoane care se confrunta cu dificultati in a-si spune de deschis problemele sufletesti.
compozitiile cromatic ale maestrului Silviu Ioan Soare realizate in diverse tehnici, dar si grafica tinerilor Vlad Stanescu, Nicoleta Ulmeanu, Camelia Tudor, elevi ai Liceului de Arta Stefan Banulescu din Calarasi.
La ora 14.30, la parterul Palatului Brancovenesc se va deschide expozitia LA NAVE VA, semnata Lisandru Neamtu si curatoriata de criticul de arta Madalina Mirea. ... Evenimentul, organizat in parteneriat cu Asociatia Istoria Artei, va fi sustinut de istoricul de arta dr.
Pana la urma, moda este o arta, una care imbina cu excelenta inovatia si traditia, modernismul cu clasicismul - aceasta este fie mostenita de ani si pastrata pentru ca nu se demodeaza (in acest caz sunt vizate tinute si combinatii universal cunoscute), fie recent lansata si in trend pentru o anumita perioada de timp.
Muzeul Dunarii de Jos organizeaza vineri, 16 noiembrie, vernisajul expozitiei de arta plastica "Simboluri ale Marii Uniri", ce va avea loc la sediul institutiei din str.
Pe site-ul www.tpu.ro, la sectiunea Arta si cultura, am citit un dialog interesant pe tema castigurilor pe care le poate realiza un pictor amator. ... - E greu sa traiesti din arta, daca nu esti un talent iesit din comun.
Criticii de arta si istoricii au fost surprinsi de anumite nereguli anatomice in modul in care Michelangelo a infatisat gatul lui Dumnezeu in aceasta scena si de modul ciudat in care era luminata aceasta regiune.
In 1966 Osho demisioneaza pentru a se dedica in intregime scopului de a initia omul modern in arta meditatiei.
Expozitia i-a avut ca amfitrioni pe Clementina Tudor, manager al Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea si pe Ana Amelia Dinca, curator de expozitii si critic de arta.
Dupa bacalaureat , pe care l-a luat din prima cu media 7,05, Gabriel Fatu a avut ambitia de a da examen de 4 ori pana sa intre la teatru, la stat, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala ci Cinematografica I.L.
- 2 mai 2019 - Expozitie de fotografie Eli Lotar (1905-1969) la Muzeul Colectiilor de Arta din Capitala. ... - 3 mai 2019 - Expozitie de arta naiva Saloanele Moldovei la Muzeul Etnografic al Moldovei din Iasi.
La inceput foloseste mult, ca sursa de inspiratie, arta populara romaneasca si chiar folclorul, dar cu fiecare versiune noua se indeparteaza progresiv de imaginarul folcloric conturandu-se progresiv viziunea stilizata.
Biserica a fost gandita initial ca un ansamblu manastiresc de tip traditional si a ramas pana astazi una dintre cele mai cunoscute complexe de arta feudala romaneasca, fiind o adevarata capodopera arhitecturala nu se opreste din a surprinde turistii din intreaga lume.
Arta Caricaturii, deschisa in perioada 5-14 iunie 2019, la sediul Fundatiei, din Soseaua Kiseleff, nr. 47. In deschiderea vernisajului au luat cuvantul:
Puterea geniului lui Nureyev este de fapt echivalentul corbului alb, imposibilul pe care arta reuseste sa-l atinga si sa-l depaseasca, aducandu-l in viata si lasandu-ne cu generozitate sa-l percepem. ... In cadrul TIFF, JTI continua traditia Intalnirilor si prezinta la fiecare editie filme de arta, legate de lumea dansului:
- Exotique reprezinta arta de a imbina stiluri si culturi diferite. ... Arta mestesugareasca imbina traditionalul acestor tari spectaculoase cu utilitatea moderna a pieselor, rezultatul fiind neasteptat, unic.
A fost un proiect comun romano-bulgar care a constat intr-o tabara de creatie cu sediul in Aydemir si cu plecari zilnice in rezervatia naturala Srebarna, unde pictorii au executat lucrari plein air, in special in tehica uleiului pe panza lucrarile reprezinta peisaje dunarene dar si arta moderna care ne duc in sfera abstractionismului.
medievale, festivaluri de folclor, ne-a spus Ioan Silviu de la Arta pentru suflet. Mai multe detalii despre hainele create de ei puteti gasi pe pe www.artapentrusuflet.ro si pe Facebook:
Sunt puse in vanzare prin licitatie si carti clasate in patrimoniul national cultural, precum cele doua provenind din fosta colecție a diplomatului transilvanean Vasile Stoica (partial expusa, in anii recenii, la Muzeul Satului din Bucuresti, la Muzeul National Brukethal din Sibiu si la Muzeul Tarii Fagarasului), retrocedata in 2009 de Muzeul National de Arta al Romaniei familiei colectionarului, anume Antichitatile Pompeiului de la 1804, respectiv Teatrul din Ercolano de la 1783, continand 43 de gravuri ale celebrului gravor Francesco Piranesi.
google-analytics.com