Cautare

859 de rezultate pentru "armata" (4.05 secunde)
De fiecare data in asemenea situatii, singura solutie este de a se apela la Armata Romana, Jandarmerie sau Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Armata rusa incearca cu orice pret sa cucereasca intreaga regiune Lugansk, din Donbas. ... Putin sustine ca a trimis armata pentru a salva populatia de acolo de genocid.
Armata ucraineana a reusit sa cucereasca satul Bilohorivka din regiunea Lugansk, a declarat Serhii Haidai, seful administratiei militare ucrainene din Lugansk.
Khalid 'Aydd Ahmad al-Jabouri a fost ucis de armata SUA. ... Armata americana a folosit o racheta trasa de o drona.
Putin e disperat, armata rusa si-a schimbat tactica. Armata rusa a folosit rachete balistice, de croaziera si drone. Pilotii ucraineni vor incepe pregatirea in Franta si Marea Britanie.
Luni, armata ucraineana a traversat raul Nipru, pe malul stang al fluviului, aflat sub controlul Rusiei. Armata rusa se retrage, in timp ce bombardeaza pozitiile ucrainenilor pentru a le incetini avansul. ... Cu toate acestea, armata lui Putin continua loviturile asupra teritoriilor ucrainene.
In timpul noptii, armata israeliana a bombardat din nou Fasia Gaza, au anuntat autoritatile sanitare din enclava palestiniana. ... Armata israeliana nu a facut inca publice informatii despre atacurile din Gaza, din timpul noptii. ... In replica, armata israeliana a acuzat Hamas ca fura combustibil.
Atanasiu a precizat ca, pana in 2007, armata romana va fi o armata de profesionisti, cel putin pentru MApN, si ca se va renunta la stagiul militar obligatoriu.
Impreuna cu armata Regatului Unit, armata franceza este una dintre cele mai dotate din punct de vedere financiar armate din Europa, impreuna cele doua tari reprezentand 40% din cheltuielile militare ale UE.
Si atunci, ca sa functioneze spitalele, ca sa functioneze politia, scoli, cheltuielile materiale, toate astea..., ca sa functioneze armata, ca sa platesti datorii, ca Romania nu e o tara care nu si ramburseaza in fiecare an... ... Armata, la fel, are combustibil, are costuri materiale, are...
Daca intentionati sa desfiintati Divizia 4 Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, ultima mare unitate ramasa din fosta Armata a IV-a Transilvania, care a constituit un simbol, un liant si un catalizator al romanismului in Ardeal?
Doua miliarde de lei platiti pentru munca a 13 oameni Desigur, s-ar putea spune ca o platforma industriala de calibrul CNE-PROD este o mare consumatoare de apa, aspect ce ar presupune retele vaste de furnizare, precum si o armata de lucratori care sa o deserveasca.
Nu am reusit sa-l terminam , pentru ca , in jurul orei 18.30, s-a declansat diversiunea armata, o rafala ajungand si spre biroul nostru. ... Nimeni nu a putut sa ne ofere vreo explicatie privind diversiunea armata.
Traian Basescu s-a inconjurat de o armata de femei fatale Corina Cretu nu l-a parasit pe Iliescu nici cand fostul presedinte a pierdut si sefia PSD-ului, fiind plantata strategic in partid ca vicepresedinte, incepand cu primavara lui 2005.
La Odessa se aflau 40.000 de ostasi si ofiteri romani din armata rusa, care vor avea si ei o puternica inraurire asupra studentilor din Odessa si impreuna vor organiza un congres la 23 martie 1917.
Cand a izbucnit razboiul in vara anului 1914 acest lucru nu s-a petrecut, ci din contra, muncitorii din toate tarile au luptat fiecare in armata tarii lor ca sa-si apere propriile tari de inamic.
Se crea deci un precedent periculos pentru sovietizarea celorlalte tari din Europa de Est, deja ocupate de catre Armata Rosie, cu concursul actiunilor destabilizatoare si diversioniste ale partidelor comuniste, colaborationiste cu emisarii Kremlinului.
"In anii 1877 si 1878 a fost dus razboiul de independenta impotriva Turciei, in care armata Romaniei, alaturi de armata rusa, a invins Turcia, participand totodata si la eliberarea popoarelor din Balcani.
Astazi, Armata romana este foarte respectata in Romania si in Statele Unite ale Americii. ... Din 85 de achizitii planificate, Armata romana a finalizat 15.
A fost solicitata si cooperarea dintre Armata, Marina, Paza de coasta si FBI, pentru a facilita transmiterea si investigarea tuturor rapoartelor.Intr-un Memorandum din 6 august 1948, avand ca subiect:
google-analytics.com